iPad Pro 2018 & 2020 用家討論區 (17)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
第三波日日留喺屋企 特別想撚新機
點解唔買Smart Keyboard?
8月先到喊出黎 有排等
條邊唔包
我用落一定會花
屌,雖然羅技出品對比magic keyboard真係肥厚重柒,但有寫野mode好吸引
想問問有無人點解 iPad Pro smart folio case
揭開去嗰陣 部iPad會冇反應

幾好,有野包住支筆,冇咁易跌
Setting, display, lock/ unlock 開咗未?
我知,用原裝磁力我成日都跌
巴打搞掂 唔該晒
想問下意見。
係咪依家2020版iPad pro 128gb + back to school算係最抵屌版本
128gb容量夠用
2020版最新
唔洗食二手/ refurbished
BTS 5999. 賣返AirPods pro 出去5300咁上下
我諗2018年refurbished 256gb都未試過掂到呢個價
諗住衝了 等左好耐
利申 窮學生
Yes
我捕撚左apple refurbishment page/ newegg/ amazon勁鳩耐都揾唔到啱心水既2018 256gb版本
起碼都5600. 唔理了 揾人幫手買先
依家買要等到9月
但無計架喎 你要買 都要等
係因為無貨?
全球大缺貨

再加埋支港台BTS需求大增
送貨人名係同你student card係咪一樣?退錢嘅話唔洗擔心 佢係hold數唔會扣住

你最底果句應該係你買第三次果時買唔到 你試下轉信用卡

不過最好都係call上cs 幫你unlock翻你之前cancel order嘅quota一日後先再試過

利申:今日先搞完 最後轉左信用卡同名就買到 兩個鐘內vertify埋添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞