iPad Pro 2018 & 2020 用家討論區 (17)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
點解一開始會買10.2既,我覺得10.2連拎黎娛樂既資格都無
因為個陣覺得ipad個生態未夠完善,然後想買部ipad黎撚下就求其買左10.2,唉...個陣應該買翻新pro 10.5都好過10.2
加手指個機制Android 有啲唔同
iPad 個手制同電腦一樣 你可以放啲file入指再喺iPad 開嚟睇
但你冇得將iCloud photo 同app裝入手指
即係你用晒64gb後你冇得再裝app
iPad 個手
如果而家要買pro就2020款,或者捕翻身2018,但後者要睇運同埋要成日昅住
最驚係Apps爆左,睇黎買128/256好啲
Magic Keyboard 太貴,諗住用Pencil 加個藍牙keyboard
我諗應該買下代pro,睇下佢macOS個migration做成點先
傳聞下代pro年尾或出年,睇你等唔等到
其實我買黎都係撚下,無咩需要性,係見到WWDC講到咁正先手痕左,要等點都等到既,早幾個月先出完2020版,我唔信年尾又出啦,至少都年半先update啦
MPB15-->MBP16 半年都冇
Ipad
出咁密架咩...
ipad 3發生過一次半年後出4
希望今次唔係啦
咁唯有希望佢快啲整合macOS同ipadOS既app
會唔會有人試過衛訊果啲trade in iphone 換ipad?
有部XR 128多
都係買咗翻新加ac,用途一樣
本身都唔想用貼但真係好多指紋
最後追post見有巴打用movfazz紙貼就買咗嚟試
用嚟睇雜誌好撚正
寫野都好好
我自己幾鍾意
有冇用埋新出個keyboard?
岩岩先出2020
應該2022先出啦下話
I vote for macbook air
係呀 手感好好
你痴過玻璃返唔到轉頭
我iphone痴
佢可以頂到你一次跌落地既
我上次跌落地無爆mon 淨係爆貼
3sas都唔係玻璃 食唔到道力
痴玻璃先得
真係好滑 同防油
只做文書好似真係MBA 2020
學生價升i5 7699 做少少執相應該都夠
想請教下Refurbished係咪好少有ipad pro 11"?
等咗幾日都唔見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞