iPad Pro 2018 & 2020 用家討論區 (17)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
想問下magic keyboard美式同其他啲制係咪唔同?因為上網睇得美式冇keyboard位既正面圖
Thx
你寫筆記係咪用evernote多?
寫筆記係咪用evernote多?
用 Goodnote
Same
HKD58
香港人支持香港app
58 蚊。。。。

咁你有冇四AC+ ?
有冇買protector?
有冇買套?

都幾千蚊買得部ipad 啦
ipad 加magic keyboard
除左原生速成有無其他速成揀
kaiboard 唔support
無印呢個櫃桶放12.9吋啱啱好
但連magic KB就應該唔得了

已買
想問下11吋係咪少d出accessories
見到d keyboard多數出12.9
想買部用黎上堂同埋經常出街做功課用
Notability
有錄音
想問下有乜人部ipad pro 18 會成日 自動respring? 一日一兩次真係幾鬼煩
我兩個都有買
用開notability
比較習慣列表式 又可以錄音之後聽返take notes
用唔慣goodnote嘅版面
evernote未用過
有冇ching 買左三星T5/sandisk extreme sdd 駁ipad pro?
想知呢兩款邊個穩定啲
Ipad pro 2018防唔防水架?
如果懷疑入左水 去apple到有冇得即check?
Check會唔會整走mon貼?
jj插沙
學生買嚟上堂用18定20好?同埋容量方面用icloud 係咪唔洗買咁高?
官方冇話過防水
可以check

有機會,你搵得apple檢查=同意放棄mon貼
但撬開部機應該唔會整走你張mon貼
兩個機其實差唔多,cpu仲要係同款
不過有新就買新/翻新18

如果你個iCloud用嚟放相嘅話都ok嘅
如果你係電影/ app用爆咗就幫唔到手,因為呢啲一定要裝落硬件storage先得

btw 2020有128GB,學生用啱啱好,唔使煩
點解11寸咁好賣,好多地方都賣鬼晒,想買部11寸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞