iPad Pro 2018 & 2020 用家討論區 (17)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
係應該跟Edu Store 個價
5舊水 買隻512嘅sandisk type c手指
定買2tb portable hdd好
512 type C
如果家用/office 要快就hdd
USB for走黎走去
兩者有冇咩推介

或者有冇啲係type c線 hdd
依家好似又冇事
-800 咁多咩
我以為11’ WiFi -400 only
今日去買唔知有無貨
應該係睇model
今日打左去問所有Apple store
又係全線無貨
你買咩先

用App睇仲有貨啵 你不如落去問下
12.9有貨
用咩app睇
我想買11’ 128gb WiFi
Apple Store個app

11”就真係冇

12.9”就有既
部iPad 個battery percentage 差極都唔郁 咩事
係咪如果想用education discount 就一定要係Apple store 買?
凶宅個d就唔得?
如果是大量的相的話用2TB HDD讀會好慢

如果是2TB Document那沒所謂
好彩今日終於買到256GB Wifi 12.9”

不過最衰magic keyboard 未有貨

平啲買住個Smart Folio 先

再貼埋張玻璃貼先放心用

我用緊上面隻HDD已經format左做exFat,但部iPad Pro 11 都係read唔到,隻HDD係有電到但就read唔到,反而部Samsung S20就read到。我想問下係咪唔support HDD?

G-raid 又read唔到(有type C port)
HDD enclosure又read唔到
而家external HDD都read唔到
可以點搞?
咁好似hdd好啲 我溝埋mac用
Doc又有啲乜都有啲咁
我舊果隻wd my passport 1tb 用到喎
Macbook平時都有用佢

個hdd分咗3個位都得添
aos/apple store
早幾日先係凶宅買到教育價
Thanks
有冇ext. Power?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞