iPad Pro 2018 & 2020 用家討論區 (17)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
有無巴打知開唔到機拎去apple store大概要幾錢?
如果壞主版係咪買過部好?
點卑劣法?
正如你去茶餐廳食飯入邊有舊屎俾你你會照食?
你話係就得啦
有咩方法最快整死ipad 粒電
https://lih.kg/1988305

講緊你要特登整衰舊電拎去換

姐係碟飯無問題你自己加舊屎入去要人換俾你啊
冇寫,要寫字,有d 阻力會好d

不過,筆頭有得換
估下咁樣換完拎返出嚟碟飯廚房會加咗啲咩
所以先話重度寫字用真係幾正
我個人多數寫簡單notes同睇netfilx
所以諗過唔考慮類紙mon貼
我自己就經常寫野
依家ipad pro 2020 係咪邊到都無貨?
一部還一部
呢部係另外一部機
今日去買Apple watch見士多都好多人買ipad pro
一樣還一樣
機主個人係西, 用咩機都係西
今代好多人買,
我想買多部12.9 睇住個送貨日期係咁推遲
應該好好賣
估佢唔L 到
2018 到2020 改變唔多,反應好似好過2018出果陣
將個4:3 screen 擺在16:9 mon 度

買部mac 啦
咁我又未試到咁多, 但一插個hdmi 見到個mon 咁我都即係放棄, 頂唔順
On9
好怕啲人買果幾千銀野好似已經拎左佢全副身家咁, 咁在意果丁點defects 好心就買全新唔好買翻新機啦, 果個位基本上都花梗
想買mac啲人唔敢買住
買部ipad pro + magic keyboard頂住先
一試可能會發現自己其實ipad都夠做
岩岩抹Mon嗰陣時唔小心俾粒塵整花咗個mon
拎返去AOS14日內免費全退了

翻新機嗰度好快會有我部12.9 64
講開又講個magic keyboard一路都冇現貨

訂要7月先送到

所以用住smart folio先喺屋企 駁番個bt keyboard用住先
今日wifi版番貨
有冇人知如果上網見store pickup有貨我然後我去舖頭用education discount買唔買到
頭先見education store一定要等七月尾送貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞