iPad Pro 2018 & 2020 用家討論區 (17)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
帶出街睇書手拎住部12.9
簡直吸引眼球
岩岩部ipad pro 11吋 2018 買埋applecare 之後連張mon貼都唔用🤣🤣清好多
貼imos
買左applecare就唔貼咁貴la
依加想買張紙貼買埋枝筆用黎畫畫
各位巴打有無推介
imos真係好滑
仲滑過唔用Mon貼?
真係差唔多, 我係星際貼imos 3SAS
我之前係台iphone 有貼過
但跌落地就爆左😢之後就用番at貼
你點跌
斜踩落地下😔裂左少少
不過台灣貼2百幾 同埋真係無塵房貼
因為我順便包埋膜 前後整左個幾鐘
平時做文書野多 check email+睇片
ipad pro+magic keyboard 定macbook pro好
多數都會帶出街用
梗係ipad pro
新版?我之前買果隻裝左連keyboard摺埋個case會彈起少少
新版
佢直頭個case有金屬接觸點同凹少少,所以裝埋上magic keyboard個底係會平晒
自膠
無凹但佢係唔洗就返個magic keyboard 攝入去
我係reddit嗰類討論區睇話佢整緊新版
流料?定唔係preorder呢隻?
厚上加厚
睇你文書係做到咩程度
唔好聽呢到d人講太多
親身落士多試下demo做文書適唔合適合自己先
無錯,用落先知
可能好多野唔就手
Overall 基本野用 iPad 真係爽好多,MacBook 一太熱成部機就會變慢🤦🏻‍♂️

利申: mbp 16 + iPad Pro 12.9 用家
屌...望到ipados愈黎愈成熟,搞到我好想賣左部ipad 10.2入ipad pro....但部ipad 10.2先買左半年都無
等候refurbished iPad Pro 2018 64gb/256gb中
其實文書用64加手指夠唔夠
見256個價5399又諗不如加多小小買2020 128gb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞