iPad Pro 2018 & 2020 用家討論區 (17)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
同問7月到貨
用過,最後轉返玻璃
唔係重度寫野畫野既用家真係唔建議用
會磨蝕枝筆之餘仲哂左IPAD PRO個MON
instant hotspot未試過唔work喎
冇需要拎電話出黎
用幾耐都唔會斷
似你部電話有問題多
所以就係想聽吓你哋嘅專業意見
禾睇唔出
岩岩買部12.9翻新機USBC 位有一小點花
大家部ipad USBC位有冇花?
咁就好
因為成日聽到你地話咩陰陽mon
好驚中咗招都唔知
信自己對眼
如果我自己睇呢又唔多覺嘅
等緊香港back to school
唔知會唔會有airpods送
唔使去士多換機
AOS14日內任換
3級
即係咁
你又要平 但又要好似新機咁
咁無辦法架喎
一係你就比新機既價錢買新機
到時你就可以驗屍官咁驗部機
有咩就退
重有果啲陰陽mon
同買ips話漏光一鳩樣
平時用係咪影響到你?
係既話你咪拎齊證據去搵藍精靈換
老老實實 真係抵香港無得14日內退
自己攞黎 就算之前10.5 白點都係
我買過四部 得一部用左2年先有
個個未買就已經驚定
翻新機我都買過好多部
蘋果聲稱話翻新機都有新電新機殼,我expect 比成六千蚊買部完美嘅有咩問題,唔關新唔新機嘅事囉 ,
正常情況下點會一開箱個USBC就有小花
不過我見呢部機個mon其實都算靚,完美黑色背景冇死點冇光點,都諗緊換唔換機好
各位你一開箱見到個USB C咁樣會唔會打上換?
iPad Pro + keyboard
用左之後真係翻唔到轉到 部mac放係屋企好少用而家
出街做野都係拎ipad算
換啦 唔換正契弟
比六千幾銀 買部ipad竟然有粒點
點接受到?
重衰過結婚先知條女唔係處一樣
不能接受
唔會。依個位用用吓多數都花
唉真係好卑劣
有無巴打用緊Logitech slim folio pro keyboard
我pair極都pair唔到
係咁彈pairing took too long 個msg出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞