iPad Pro 2018 & 2020 用家討論區 (17)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
Refurbished pro比air貴幾百蚊姐
其實經back to school買ipad同airpods係咪一定要經online shop?定apple store都得?
一定要online
大家跟bts買,大約幾日有confirmation email?
我星期日send今日都未覆
同埋想問下會唔會早運到?見到8月先運到
想買嚟追下劇用咁
但怕pro好快打柴唔化算
買過air同mini 但都好快壞 都係官方貨 但手氣真係好差(iphone都係咁 部11 pro早2個月已經開始發神經 但我只係用嚟影相上網睇YouTube 同WhatsApp 無打過機無乜下載嘢除左ebook)
但有時趴係床到都想用嚟睇下file
做assignment本身已經有2部notebook備用
最後一次back to school有諗緊轉埋pc做mac
但本身係電腦白痴怕唔識用搞到一鑊泡
我反而覺得iphone 襟喎
其實我覺得你驚既就買埋apple care
唔怕既就直接pro
睇片 睇相 上網 pro既感覺一定唔同
驚壞呢一樣野 無人幫到你
咩都有機會
ipad pro不嬲出名核電應該比iphone更襟用
一次過買左11 筆加Magic keyboard
我想問佢會分開送來定係一次過送
我由6s開始買Apple products已經手氣好差
倒水電去到個螢幕sensation有問題
去到x仲成日自動開關機
airpods 就成日斷線
宜家11 pro就周不時會停晒所有野彈去main page
不過今次係1010到出唯有下次出新加錢換
咁睇嚟應該買pro
不過衰孤寒都係唔想買Apple care
其實又唔關事既,我iphone 6買起
果時第15日就壞左震機
之後既iphone 同ipad愈黎愈耐用
點趺都無事
你講果個 iphone 11pro問題
會唔會係你用開既app撞左?

但我已經好少app
除咗佢原本機有嘅app同一啲apple嘅apps
只係得Google drive+ maps 蘋果日報 lihkg
Uber kmb YouTube payme WhatsApp同tg
基本上我都係用YouTube 或者上連登
一係就用緊safari煲緊劇
但就成日彈翻我出去真係激死我
我以為係唔夠位
但可用空間都仲有二百幾(部機本身256)
熄過機重新開都係咁
捕左個月幾都買唔到12.9,放棄左
分開個keyboard folio 同airpod 2日就到左, 部ipad 仲有成個月先到.
想問下iPad pro 用hyperdrive 6 in 1 hub係咪用條hdmi就可以駁mon?
咁撚on9
岩岩用BTS訂左12.9

ipad pro 駁2k mon左右有黑邊
駁1080p mon 四邊都有黑邊
有冇打去問過
諗緊好冇打過去問
保護套都買埋
Thx 巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞