iPad Pro 2018 & 2020 用家討論區 (17)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
點解唔engrave機?
用緊上代有啲心郁想bts換部新機 但今代除左雙鏡又好似冇乜賣點
6gb ram
18就唔洗update喇a12x用多一代都仲得
我都係
me2
希望部ipad早啲到
想買elecom 唔個好唔好用
想問下ipad pro + mon 貼有冇啲咩殼好推薦?

利申唔畫畫
巴打想問下咩原因令你12.9換11?
都幾好用
不過我未用過paperlike 唔知邊張好啲
12.9 覺得有d太大部 反正我部ipad其實都係拎黎娛樂/睇股票用多
除非話成日要畫圖/多用multitasking 但以我黎講11吋其實都夠做
或者有時候會帶出街 輕便d好
iPad Air 3 256gb 定係 iPad Pro 11 128gb
我都係上堂寫notes睇ppt, 得閒畫畫睇劇
後者for sure
睇劇畫畫差好遠 promotion display + 4喇叭
I see
咁12.9同11又邊個好啲?
同埋我見ipad pro 11送貨要等到9月
但12.9 8月頭就有
p.s. 我本身有macbook pro 13'
有冇人買咗2020 iPad pro播唔到dvd/blu-ray轉嘅mp4? 以前部iPad pro播到
發覺部嘢都可以買部laptop
幾貴下
其實係
iPad Pro + magic keyboard 已經貴過MacBook air
係ipad pro+pencil已經係

你加埋keyboard就mbp價
今年一前一後
Macbook Air 2014 > MacBook Air 2020 i7/16GB
iPad Pro 9.7 第一代 > iPad Pro 11” 2020 + Magic Keyboard+pencil2
🤣🤣
我都係買黎主要睇股票
cancel左11"買左12.9"
不過諗埋去遲下去旅行會執相所以轉左
用緊ipad 2018 想換ipad pro 2020+Smart Keyboard
望一望發現原本加多少少可以買mbp
有冇巴絲 有ipad pro+keyboard 同埋有mbp
你地覺得兩者分別在於邊到?2揀1會點揀
有閒錢直上pro啦
都預左用5年
拎上手既話,愈輕愈好
mini > air > 普通ipad
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞