iPad Pro 2018 & 2020 用家討論區 (17)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
唔係連登黎架喎 notes app黎
大家幫下眼睇吓咁樣有冇陰陽mon問題
開到最光冇用True tone
唔多識睇
啱啱屌咗部翻新12.9 64

用magic keyboard 仲加唔加到mon 貼?
冇貼會唔會俾keyboard 整花
咁就咁睇張相你覺得有冇
講真?點睇得出
各位大佬幫幫手睇吓
請問各位有無用IMOS貼?如果想買香港有無地方賣同埋有得貼埋?
星際一樓
感謝,到貨即刻去貼
而家pro 11 wifi 256係咪全港都冇貨
唔好話11 12.9 灰色我都搵唔到
有冇人用呢d紙質貼?
我唔介意會唔鏡面
但會唔會勁明顯低res 左好多?

同埋用apple pencil 係咪真係咁好feel,易唔易花/磨筆?

https://www.hktvmall.com/p/H0517001_S_TB-A17LFLAPL

會矇少少
Apple Pencil 幾好feel
MacBook 打字真係有啲痛苦 部機一熱 成個keyboard 都會熱
ipad2018上用過,寫字好有feel , 但會低res左少少,我買pro就唔會用佢
pro 都係用返普通玻璃貼好D?

又有D怕MAGIC KEYBOARD 會合唔實?
好似唔知邊度睇過有人講有呢個問題, 但又搵唔返, 唔知有冇睇錯
fur elise
有,就是爽。熱起上黎, mbp 用 chrome 播 youtube 都疾
如果我睇到有,你睇到冇咁點算?😎😎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞