[Switch] 異度神劍 終極版 Xenoblade Chronicles DE (3)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
想問下百式1 條褲係邊件裝
地圖邊度大過龍 成個世界只係由巨神同機神組成 個地圖量反而係岩岩好 真係要批評既應該係佢個地圖冇好好咁設計到令你想探索哂全圖 最差既例子就係雪山 行到PK都係得個幾個傳送點 搵傳送點呢D探索獎勵 反而係最立體既地方係最少 真係整個陣唔知諗緊乜 當然森林大瀑布同埋艾爾之海個海的確係令人唔想行哂既例子 所以你投入唔到我唔怪你
雪山傳送點少到仆街
我本身望住網上個攻略地圖想一口氣開晒啲傳送點同秘境
遠到我行咗兩步就算數
結果玩完主線都係冇開晒雪山個圖
艾爾之海個海又係
邊條天才諗到有啲地方要游過去
游完又冇傳送點淨係開個地名
後頭部真係屎忽痕先會游過去
我懷疑10個人入面有9個都係睇攻略開呢個位
剩低嗰一個係鍾意沿住條邊游睇吓個海有幾大嘅無聊人
屌你, 我係後者
強逼症搞到咁
果個秘境完全唔靚
秘境嚟架咩 印象中好似得個地名冇得傳送
左下角果個乜乜泉,就咁一個洞冇咩特別
自從知道行齊check pt 會開全地圖就周圍跳海游下
個海都還好
跳落去自動行就得
雪山中間冇checkpoint又易仆街死先煩
屌 完全唔記得有自動行呢樣野
雪山開得晒個map 但個海開唔到 唔知爭邊度
雪山真係靠支線先開得齊,自己唔會搵到路
雪山係第幾章
等我到時望住攻略黎行,唔好做傻仔慢慢遊蕩
雪山係大姐 同傳送點少 唔係難行
雪山我靠自己開齊嫁
艾爾特海我都係靠自己搵到個泉,係差後頭部真係撚會自己游過去
我除咗colony9從未試過靠自己開齊
我有種神技係唔知點解會避開晒啲傳送點
最誇張係巨神腳嘅呢個點:

我開晒全場其他點都未開到紅點嗰個位
上網搵完地圖睇先知道原來我每次經過嗰個位都硬係踩唔中個範圍
點解XB1 平得快平時SWITCH D GAME 個價好硬
點平法
200 幾有交易
反而想知點解XB2個價仲咁硬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞