[Switch] 異度神劍 終極版 Xenoblade Chronicles DE (3)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
我隻力奇補得二千幾,點可能唔用卡露娜?
都唔需要特登帶補師 開chain 就有得回血 無論菜刀隊定係毒隊都係開chain打輸出 敵人少血根本捱唔住 咁用卡露娜拖長戰鬥為咩
我而家lv80(爆左機),打d lv83既好勉強
用鐵三角 姐係修爾克+萊恩/丹邦+卡露娜係可以穩定咁打 特別係冇勁晶片呢段時期 跟住到你開始可以去艾爾之海打龍人刷倒地延長6 卡露娜已經可以收番埋 因為你已經可以轉用菜刀隊屈無限倒地
我睇返,原來我力奇招補血只去到第四級,佢果招既技書要打乜先有?
爆左後傳同仙人換算啦
第一本係家鄉條村度買,第二本好多怪會跌(lv 65+)
力奇記得裝以太珠/用以太被動
佢其他技都實用過卡露娜好多,防降士氣/升chain條,得閒又有幾招dot可以放
卡露娜可以玩爆頭流,谷力量敏捷,利用爆頭技必定爆擊加快儲隊伍槽,唔玩chain 淨係開加速同爆頭,都做到輸出手。

但係玩唔到chain 真係好大缺點,其他技性能又唔係特別好,唔明點解當初設定要整個弱智天賦技去限制一個tier 7嘅角色令佢廢上加廢

你整個模式切換都無咁嬲,整個垃圾天賦技
學識埋男主招auto charge天賦技無敵
想咁玩要攞冷卻珠VI,但係得一隻百幾lv嘅boss會跌
攞得黎其他人都齊裝
想問灰燼洞拎任務呢度點去 行極都行唔到
唔知,我個任未接
見到有個任但唔識行埋去,搵唔到路
點行
最慘係第7人本身就係有必暴又可以打CHAIN 雖然連結技ON99 但係打CHAIN天賦技可以傷害爆炸
記得係有隱藏門
行去牆邊會自己開
好似幾個相關任一齊做
任都未接見過女考古家未
過完主線喺度清緊手頭上啲支線嗰陣咁啱見到呢個位先想行埋去咋
要去邊度接你地講嗰堆任
仆街執條海參執到想喊...
xb2玩到二周目
挑戰mode 最難果關 極難度 第九裝甲
難打到痴L線神八都頂唔住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞