[Switch] 異度神劍 終極版 Xenoblade Chronicles DE (3)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
其實四天王係邊,淨係搵到隻120lv
你地有冇玩過Witcher 3?
依排steam 特價又就黎爆黃金國
上網睇好似都係打怪升lv
諗緊買唔買好
或者有冇咩game 推薦下

都係神作
係個戰鬥有啲唔順唔係個個啱
我自己鍾意玩放火就好啲
時數都幾長下 慢慢享受個故事同世界
2個DLC比主線更好添

Switch嘅JRPG推薦
火紋風花雪月 ->戰略+溝女/仔
TMS#FE->半隻Persona咁
有玩開PS4嘅p5可以玩埋p5s
DQ11S -> Switch版最完整
Witcher3主要賣點都係故事(主線支線都唔錯)戰鬥方面係動作RPG類,主要都係上劍油碌碌斬斬斬+小小魔法。因為原作係波蘭魔幻小說,音樂相當有特色,值得欣賞。拎左200幾個game of the year並唔係浪得虛名。而家買既版本仲連埋石之心同血與酒兩個DLC,好抵玩。
日限遲左訂 終於到左
希望有命等埋光焰figure
唔該晒巴打
咁我應該買witcher 3 先
不過依邊30鎊先有得減5鎊
仲諗緊買d 咩
之前一路都聽人講好好玩
咁岩見到特價 依排又冇咩game 玩想試下
個休閒mode係唔係真係休閒到咁
80lv升lv升到悶悶地, 開休閒mode試吓快刷D lv90up既quest, 居然輕鬆秒過
連4天王既兔妖同豪雪都可以用20lv等級差過
到底休閒mode改咗乜野?
無咗命中懲罰,你60lv 打120lv 都無咩問題。
原來民間出過wii模擬器高清版,畫面靚過switch,男主舊樣浸柒味又無咁重
search下 xenoblade chronicles hd texture pack
點解我colony 6得98%?

有人未邀過嚟?
我想問玩到我估係最後一章開始時
會唔會有村民會再邀唔到去colony 6架?
有得移民班人會成功避難
其實係咪唔好高lv打怪?用返差唔多lv嚟打儲ap?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞