[Switch] 異度神劍 終極版 Xenoblade Chronicles DE (3)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
xb2賣劇情賣音樂賣人設都話
個gameplay(side quest+battle)同xb1一樣無聊到on9
地圖無意義地大
明明都係monolith整點解zelda正咁多
岩岩先拎完2周目既coin 換埋技能書就準備衝999coin
隻眼好淫
食正太
嗼嗼戰隊qte禁滿除左增傷有無特殊過場動畫,手殘無成功過
訓左無睇
平民出左評測未
ガラハド要塞係咪過左冇得再去?我爭一件嘢先COMPLETE圖鑑...
可以去殖民地6嗰個哨塔執,或者搵機界搬去殖民地嘅人睇下有無得交換
2代嗰個hide咗
search 唔到呀,想重溫都唔得
高階啲嘅技書可唔可以一次過開埋未開嘅等級
可以。你爆咗future connected 再打挑戰模式,可以換12級技能等級,唔使去刷精英跌。

不過一招技要20000 石
之前180小時爆XB2,剛剛80小時爆XB1,而家玩左幾個鐘日後談。
明顯見到日後談既地圖比XB2 又進化左,
佢D 高低起伏位真係俾到你無限可能既道路發現。
同埋地圖既顯示明顯比XB2 進步及清晰左,
真係好期待會出XB3。
玩緊p5s
成日將蘇菲亞同xb2 hana印象重疊左
睇得出Xb2好多缺點係唔夠人手同時間整

Feel到進步緊
XB2>黃金國>相連未來
個地圖越嚟越靚
相連未來幾首新歌都唔錯,首time to fight真係浪費晒, in game每場幾十秒打完,中後段正好多
(唔知有無記錯)之前唔知邊度睇返嚟話xb2同綠帽俠撞期,搞到xb2唔夠人手

btw希望第二彈會出xb2,想買幾把返屋企供奉
https://www.amiami.jp/top/detail/detail?gcode=GOODS-00387002&page=top%2Fsearch%2Flist%3Fs_originaltitle_id%3D1492%24pagemax%3D40%24getcnt%3D0%24pagecnt%3D1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞