[Switch] 異度神劍 終極版 Xenoblade Chronicles DE (3)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
注意:為防新玩家被劇透,提及到第二章以及打後任何劇情嘅,請加五重引用再發表
[quote][quote][quote][quote][quote]討論內容[/quote][/quote][/quote][/quote][/quote]
(入面係一張 Nintendo Direct Mini《異度神劍》片段截圖,呢一段劇情之後就進入第二章了
[/quote]

依隻Game係狗源代理,咪撚買行貨

建議遊玩次序:1終極版>2>黃金國
X可以幾時玩都得
相信各位巴打都唔介意係度傾埋其他Xenoblade game既野

玩過2有野10萬game錢送

Q:想要行版個壓克力立牌可以點?
A:去台灣買

Q:1同2究竟有咩關係
A:https://lih.kg/pkBADbX

Q:1好玩啲定2好玩啲?
A:https://lih.kg/pkBAtLX

Q:隻game幾長?
A: 異度神劍 終極版70個鐘以上 相連的未來大約7-10個鐘
異度神劍2都係70個鐘以上

Q:邊到買平?
A:日水特典葵廣$698
普通日版沙田好運$388
普通日版信和$398(電梯上3樓第一間,佢都擺咗隻限定1180係當眼位,全紅色盒)

Q:咩區有中文?
A:異度神劍 終極版 全區中文
異度神劍2 港版同日版先有中文

Q:其他國家特典送咩?
A:https://lih.kg/awfPuBV

Q:地圖條引導線好煩
A:入設定關引導NAVI

Q:點樣可以操縱同伴出招
A:冇,但可以引導,用崩其他人多數會用轉倒連落去
呢個系列AI出名勁,除左X,某幾個角可能玩到爆機電腦用都勁過你[/quote]

Q:海量支線做唔做好
A:按自己需要 支線可以拎錢/exp/各種道具 同解鎖角色能力
唔夠lv打主線可以打下精英怪升lv同睇下進階模式有冇儲住左啲exp
注意二周目啲支線會reset
Lm
支那撐警youtube channel
睇你老母
岩岩開左2 黎玩
個戰鬥系統正常好多
揀技出技爽快d
雪山條120龍 點打?
92Lv都秒
你係新玩定好耐之前玩過再開返隻2
當年2一出個陣個個都話開頭個戰鬥on99冇野做等普攻慢到死之類
同1唔同,如果2飛左個戰鬥教學實仆硬街
新玩 1揀技同走位都唔順
主要係d 制擺位唔就手
一入...轉左15分鐘都係唔落雨...打唔到雨雲升特殊SOSAD...
識睇緊係睇阿雪28個鐘評測
我坐到落雨但係唔知係邊度打
終於打完後日談 岩岩好10個鐘
平民快啲出片啦 28個鐘都打咁耐
期待緊佢點評個戰鬥系統
Btw我依家玩咗10個鐘都冇 因為太多支線 同今集啲怪好鐘意吹雞打好耐 成日都想stop一stop玩陣動森先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞