[Switch] 異度神劍 終極版 Xenoblade Chronicles DE (3)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
打到十一章,頂唔撚順開左休閒mode快快手打爆賣驚,好撚糞吹大左

迫鳩人做支線升lv,戰鬥mode亦唔係真係咁好玩
隻聖劍先真正垃圾
聖劍都好少少
打爆左一週目無谷氣
聖劍咁都收貨?
6.5/10分
老鬼再加1分
Xenoblade 嘅戰鬥係要認真研究下先知要做乜
如果唔係就會有樓上嘅結論
玩到第十一章,我想問果d 一級既素材係咪冇用架啦?
好似佢合黎合去都只到lv1能力咁。
81個鐘爆主線
想問下呢隻game二周目係咪冇咩新嘢?
同埋復興完colony6係咪都冇咩特別,搵高麗菜搵到嘔,冇咩特別就唔復興算
去挑戰到用pt交換唔洗咁煩
原來一代咁多人屌
咁我都幾想佢出番XBX比你地睇下乜野先叫做災難級垃圾
唔好講笑,呢個禮拜我成日喺其他Forum見到一個論調係XBX比XB1同XB2都更加好玩更加大眾向,仲要支持者眾 痴線
Xenosaga:垃圾到得kosmos teros
XenoXros:垃圾到得高達
過200會升lv
係,基本上賣晒佢就得。
但等級3素材隨便升都可以到lv3以上,咁係咪代表等級1同2既素材唔駛留?

因為而家成日爆素材位,想睇下好唔好賣晒等級1的素材
Lv1爆200%可以出Lv2結晶(爆到300%就兩個效果最大嘅Lv2結晶)
Lv2爆200%出Lv3
如此類推

所以你採集到下一級結晶嘅話,前一級嘅就可以開始唔要
賣啦
用唔著
應該係假日真行限,裡面隻game聽講唔係日版黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞