[Switch] 異度神劍 終極版 Xenoblade Chronicles DE (3)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
xb1就爆,想買xb2,點知仲咁貴,499。。
有卷就用卷買
2好多人物都夾硬黎
滅咁重要既角色,個性格改變可以完全唔寫
真同佢組都係好亂黎,仲要基情擁抱 點對得住以前戰友
本傳仲要上一章先殺左某人之後下一章入隊
亂9咁黎. 係得 Lora個 part 寫得好
講敵人描寫真係同 Xenogears 差好遠, 回晒塘
滅伊拉果陣係放蹤
本篇開頭冇左塊野係陪真癲
囉番塊野又貫徹番伊拉
見完神問完野再變自我毀滅傾向
係咩都冇講要靠自己9估
原來28個鐘條片冇左
前幾日上redtube 搵片都仲見到xb2條片喎

點解而家先del呀,玩完xb1改咗做任豚,太多料所以未出到xb1評測住?

仲等緊新片呀
有冇人cap底左個負評數?
https://www.youtube.com/watch?v=l86GCaqZuxY
睇得出當年巨神肩已經整好左 但係點解本篇會冇左嘅?
係咪有個位可以入後日談
爆左機唔知點入
咪就係menu追加故事囉
啱啱換左game lm
個map好似好大 好多characters可以傾計
我打機成日認唔到人名係咪會仆街
其實唔怕 有晒地圖指示做任務
睇!做人
我好鐘意鳩傾
係個map見npc就傾
但佢好似會有好多npc咁
可能最後都係要見!先傾

見頭post話劇透左唔好玩 睇攻略又好易比人劇透
諗住自己慢慢摸下先 但見到個地圖覺得我會有障礙
希望玩耐左冇事
唔睇攻略都夠玩 唔夠打升下lv 無論主線定支線都有導航
好 唔該哂
真係唔夠打都可以休閑打。升左級再轉番正精又得,繼續休閑亦得
話說丹邦哥打破晒我對黑長直既遐想
可能我好彩
抽十零個普通就抽到
仲有冇邊幾把劍特別難抽or 特別好用推薦下
最難抽係kosmos 我最後一把劍(炮)係佢 我斷斷續續刷咗成個月牛先出到
一開始話解太多支線level太高練唔到人,行多兩個地圖變晒同level係咁比怪襲擊好鬼煩
當年趕唔切整details
注意返小地圖上有綠色點果d先係有名既npc
唔顯示果d只係xxx地區村民,都有個別對話但唔會推進支線任
部份支線任需要同d有名npc吹過水
登記咗先入去牽絆圖之後先會出現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞