[Switch] 異度神劍 終極版 Xenoblade Chronicles DE (3)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
講起又講,早排得閒去睇返官推點介紹ムムカ,
https://twitter.com/XenobladeJP/status/1260819633927405570
下面有個留言係
https://twitter.com/PrinceOfPufftop/status/1260819922176761856
屌你

(BTW,官方介紹係「同樣係丹邦嘅戰友ムムカ。(blablabla)。過去似乎曾經同丹邦爭奪過monado。昔日嘅對手係今日嘅戰友,係熱血沸騰嘅發展啊嗼!」,然後實際上遊戲開場10分鐘
終於玩哂本章同後日談,total 90個鐘左右,整體都幾好 最後發展都有d 同xb 2有 d聯繫
後日談結局
要停低練級先推到主線
尋晚終於爆完XB2 最尾召得番光同焰出黎, 前面搞到咁唔捨得做咩, 搞到我眼淚白流左
你仲有尼婭 還有大家
我覺得地圖黎講,2係設計得好過1
1既地圖太過平坦,得廣度但冇乜深度
2既古拉,因維迪亞,玄武,大部分地圖都好正,好多野探索
等左佢280個鐘都未有片
高麗菜卡住我成個殖民地,仲要勁陰濕,個npc 搬走咗換唔到,要不斷去水池save load睇下執唔執到
我63LV 卡左係第15章BOSS 打左幾次唔夠打 想飛返去做支線升LV 佢唔比 個地圖又封左好多位 可以行既地方有限 求教點做好
推78Lv猩猩落街
求詳細教學 唔識 另外未必搵到個隻78LV猩猩 我卡左係打BOSS個區 見到既都係機神界既怪
我係機神界 佢唔比我轉地圖QAQ 轉到地圖我都去做緊支線
真係唔掂就開休閒mode
係囉
冇辦法 15章你只可以透過傳送點去番中央工廠度刷怪升LV
我仲有成10lv先到63lv但就嚟到14章
巴打嚇到我即刻唔衝主線飛返去狂做支線
想問下15章個boss幾lv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞