『薪火post』BNO 續期資訊(84) 頂置有最新資訊

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
但講真我覺得紅色內頁靚好多
應該keep一本
以後再換既都係藍色大把機會
想知民政署個宣誓係咪寫乜都得?
只要唔係虛假
唔該晒希巴
唔該晒咁多位
係未速遞送到後14日內先會更新status做"Documents received" ?
已睇置頂
其實只係想發下癲
點解唔要絕版紅?
我想問HMPO開返未,早排我阿妹同朋友report lost 都重未收到mail
今日打左去問, 佢話當時同事係幫我估價,如果唔超過0.5kg就hkd210左右,但因為最後佢幫我磅重,話我超左0.5kg, 我大約0.7kg,計返條數就變左收我hkd358
搵副簽搵到想死
fd㨢fd冇咩? 身邊有冇fd搵到副簽?
朋友定義並唔止相熟嘅,同學師長同事上司下屬,長輩嘅朋友,朋友嘅家人等,識得你認得你,肯幫你簽就得。

去ig、fb開post,利用廣播,話俾你ws、tg啲聯絡人,俾佢哋知你要幫手!

唔搵唔知揸外國護照朋友多,唔出聲啲朋友點知要幫你手!
香港大約兩百萬人持有適合外國護照,真係要搵,俾啲努力,實有機會。
想問我阿爸死咗10幾年唔知仲有冇出世紙比死亡證得唔得
可能我夾左幾個魚尾夾落去重左少少
我同我屋企人一齊寄去英國續BNO

但我發現我其中一個屋企人寄漏左D資料
咁我係咪只可以等個邊話返比我知有野漏先可以寄返D野過去

我知道依加寄去到批都要一段時間
我唔可以依加立即就寄?(向佢未通知要補資料既情況下就寄過去)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞