『薪火post』BNO 續期資訊(84) 頂置有最新資訊

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
咁好嘅仲有紅皮
我想要紅皮,6月3號印咗藍皮俾我

右邊嗰本紅皮係屋企人早幾個月續嘅,內頁靚好多
想要紅收到藍,想要藍就收到紅
唔係講笑
點解好似越望越靚 兩本都係
係咪我錯覺
我係6月2號簽收,9號至update 我話收到
Thxthx
Thxthx
你做過office 就知幾亂
同英國人做過野就知佢地對工作幾「上心」架勒
我當然知啦,但如果你一開始唔用平常心去面對,咁跟住落嚟你個心就有排驚了!俾啲耐性,佢哋做嘢喺呢度出名俹簁,但如果做好咗自己,都唔會大問題,你咁擔心法,我怕你跟住幾個月個心臟負荷大呀。
係,佢隻navy blue型過特衰隻好多
揸上手似黑底燙金

唯一失望藍皮(series c)係內頁每版一樣花紋

紅皮(series b)入面每版都有唔同嘅英倫特色design:
https://www.theguardian.com/uk-news/gallery/2015/nov/03/new-uk-passport-design-in-pictures
齊呀,段字次序仲同你一樣
其實藍皮嘅係高貴啲,因為同美帝一樣
不過因為特衰係藍色所以個個想要紅色
留意番強國都係紅色
啱啱收到嘅可唔可以post tracking/Status history?
幾時收件幾時批?係咪大約3個月?
Confirm 左佢地收到我都唔會理佢地搞幾耐
但冇左份野我就有排煩
始終本舊護照唔會再有
等緊批 唔知會寄咩色 好緊張
最快都兩星期 等下啦 我係等左一段時間
美帝隻藍皮好靚
第四本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞