『薪火post』BNO 續期資訊(84) 頂置有最新資訊

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
終於攬掂
記得你等左好耐
係3月26等到依家
請問你係3月26寄出定佢哋收到開始做嘢?
我最近先寄,想計下時間
同問
我同你完全一樣情況。。。。。
3月24寄到,26update doc receive
想問下如果用公文袋包好D文件,再用FEDEX,會唔會話我份件過大,而轉用FEDEX PAK

收到了,係紅皮
我想要藍皮呀

除咗老豆老母出世紙同結婚證書我係寄彩印副本,因為得孤本
其他所有文件都係正本包括我張出世紙,因為我有兩張
我係文件交齊有副簽既

但都要等好耐,所以大家唔洗急,都急唔嚟
FedEx 快遞封

• 內部尺寸:9.252 吋 x 13.189 吋 (23.5 公分 x 33.5 公分)。

• 重量上限:17.6 盎司。(500 公克)。*

• 無內容物時的重量:1.8 盎司。

• 適合寄送文件 (最多約可放入 60 頁,8.25 吋 x 11.75 吋,21 x 29.7 公分)。
First British passport
咁睇黎個公文袋太大舊了
謝謝回覆
我上星期Fedex寄文件,個面星期一簽收左,但到而家我個進度都未顯示Documents received,我使唔使擔心?打電話過去問?

定而家咁Q多人續,速度比過往慢好多?
睇置頂
就嚟變時經
填form嗰陣信用卡比咗錢但係寫payment session expired,扣咗信用卡錢但係收唔到confirmation email

Send咗email問,過咗3日都未覆,電話又打唔通可以點做
置頂話簽收左14日內更新,

見尋日d人講, 仲處理緊2-Jun 簽收個d,
有d 2-Jun簽收都仲未轉status
我就3-Jun 簽收, 未update
打去信用卡問左先啦
可能未過到數淨係hold 左credit
如果過唔到應該要再apply 過比錢
個時間唔預計到,佢哋但求就手,唔係先入先做,你預起碼4個月啦,早咗當bonus!
打咗 就係話已經扣咗錢 只可以自己contact返佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞