不規則分享 | 化妝品 + 護膚 39

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

有無絲用過POLA ↑ 好無用?見啲日本妹都吹到好好用
想知ipsa 流金水對付暗瘡既話好唔好用?
今日試完海藻矽針 佢針清得好撚細心
覺得唔錯
有冇用啲抗氧產品呀?
想問有無蜜蠟脫毛推介除左benefit
我都好大汗,仲要一出汗就出面同鼻頭先
而家戴口罩,口罩內既部位係滴水,會濕到口罩鼻位變透明,好尷尬
另外腋下都好大汗,會有味,我都係用止汗晶石
覺得天然D,雖然會有汗但冇味
有無絲打都用緊B.glen嘅野
我瘋狂咁鐘意咗呢個牌子 想買曬佢全部野
有咩好介紹?
其實有冇討論區係可以tag 產品, 之後根據嗰個產品睇番以前啲comment??
有時係到睇到有用嘅回覆幾日之後已經好難搵番
我係乾性皮膚 之前一直都係用fancl銀色嗰枝洗面同埋枝落妝
但係依家不了啦
覺得B.glen最出名嗰枝洗面好好用 好保濕
洗完面乾淨又唔會乾 同埋用完之後無再生暗粒
然後枝落妝啫喱都好好用
落得好乾淨 不過覺得小貴
都真係小貴。。
我都有暗粒問題。。又係乾肌
我見佢宜家有summer sale 買2 or 3枝都平啲
心郁郁想試下
你會唔會可以同我夾?
有冇絲打有家用脫毛機推介?
諗緊買唔買 定直接去美容院搞算
同問
我個鼻既毛孔成日有白色一點點
摸落好鞋
上網睇完先知可能係蠕形蟎蟲
洗極面同facial完都仲有好多
有冇絲知可以點解決
點解我洗完都係乾 然後擺左喺到 我是沙漠皮膚嗎
benefit梗有一款岩你
想問下大家夜晚洗面習慣
大家會唔會沖緊涼個陣洗面 然後立即揸護膚品上面
定係
臨訓前先洗面揸野??
因為見到有啲人又話沖完涼易啲吸收 有啲又話沖完涼揸 會好快令塊面變油 所以訓前揸好啲
想問有冇防敏感去黃精華推介 呢排用factiv EAA美白精華敏感得好緊要 唔敢亂買新護膚品
benefit不了 香港pr惡過共產黨 唔比人係post cm 追擊kol 777 -spoon chan嗰陣佢哋啲pr好撚仆街仲會block 9你上面嗰位絲打去其他網買好有陣時做會做sales
詳情:
乞兒無恥kol SPOON CHAN 昆followers 錢買名牌換新衫(12)
https://lih.kg/2064038
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞