Nizi Project 討論區 [2]

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
可能佢地冇點放budget入去,唔知你有冇睇JO1?我覺得都係咁既feel
一來無現場觀眾, 二來無MC帶起現場氣氛...
我覺得首歌未到唔好聽 但係真係好普通
啲cam focus都好差下
Jyp想你出道,最尾點都俾個藉口一次塞晒cube俾你既
一切由佢話事
冇現場觀眾係差d回想當年sixteen pd101氣氛好好多,不過最尾sana有做mc啊,不過得兩隊比,要唔要好似都冇咪所謂
想知道首歌係原創既?真係冇咪特色。
憑我記憶個人想法,六個睇落都有d緊張,
mako表現正常發揮,
rio都ok,
akari略小緊張,但其實我覺得佢表現唔算差,
riria把聲我覺得幾適合首歌,見樓上話佢適合做領唱,我都認同,
yuna就自信左,但可能緊張關係有d動作慢左點點,開頭rap我都問號左,唔知係佢問題定首歌問題
Ayaka就繼續差唔多,把聲好似好左,但又可能係獨唱比例唔高所致,不過都估到jyp繼續贊佢,明顯想佢出道,後面有冇批評就唔知,畢竟日文韓文水平唔高
總結,依首歌可能蝦人唱,就咁睇第一次唔會難睇,但冇咩記憶點,連最好既mako表現講真一下就唔記得左
首歌好難聽
完全0記憶點
我估nina個組應該贏硬
全員拎到cube
mako組得mako,rio,ayaka拎到cube
akari最難估....猩猩好似幾欣賞佢
如果12個出晒道
suzu退出就真係勁蝕
佢明明歌舞都ok
唉我之前見有人話miihi組都係jyp選定必出道既
Mako組就係睇下mako同rio帶到幾多個
依家咁睇又不無道理
Suzu就算啦,如果真係好似佢係節目講既理由
咁佢抗壓能力都幾差,未必捱到
其實我覺得佢好唔自然 好似好自卑咁
睇睇下 rio有d似natty
wtf 使唔使驗一驗眼
Rio好好多wo,性格又take care人。樣都靚過佢好多
好多人係估屋企唔畀佢擺低學業,但佢又唔可以喺鏡頭前話屋企人。佢東京合宿分項測試都排前列,綜合成績排到第五,點會覺得自己唔及其他人。
其實讀書都好嘅 畢竟idol呢啲玩唔到幾多年 況且佢又係讀緊名牌大學?都好難取捨
咁講真屋企唔俾都可以自己話事,畢竟可能一生人得一次機會
不過家家有本難念的經,正正常常讀書工作穩穩定定又未嘗唔係佢父母既想法,都好既,路係自己揀,可能依條路先係最適合佢既
https://www.youtube.com/watch?v=ZVFztku1Vz8
尋日話首歌唔好聽,但原來一山還有一山低(講緊首歌咋)
唔識評,開頭果part唔知做咩,之後就冇乜唱歌起度lalalalala,boom boom boom
https://www.youtube.com/watch?v=CzOAVGqXi-U
已經dele左,呢個full version
mihii近呢2場表現真係跌晒watt...反而mayuka愈戰愈勇
Miihi有d可惜,我覺得佢可能跳舞同唱歌加埋有少少handle唔黎
呢場表演我眼入面得Rima,好靚女,又自信又放鬆,跳舞又好睇
同埋Maya點解好似成日好少鏡頭咁
真係好難聽......
首歌真係一言難盡
話係girl crush又唔係好girl crush
麻油佳 越來越有台風
梨久 越來越少歌詞
未光bb 繼續加油 比番D信心自己
btw好鍾意Rima rap嗰part好型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞