Nizi Project 討論區 [2]

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
咁快名都改埋
無Riria, Yuna, Akari其餘嗰9個
但之前有人話路透見到佢地上班,分析當時已經決賽完,見到係有9個人,當中冇左riria同miihi,仲有一個唔記得係邊個。不過冇miihi我係唔多信

居然冇akari有d神奇,畢竟佢最近兩次狀態大勇
不過我又見b站d人講到似層層又話目擊到係10個
26號咪知囉 依家個個都唔同講法
岩啊,好緊張其實依家全員出道我都ok感覺每個人都有自己魅力,好似少一個都差d咁
大公司有資源唔怕出齊十二個。多人可以拆啲分隊玩下其他concept仲好。
https://youtu.be/TQTlCHxyuu8

好難認人,鏡頭太快!
左面 真子 摩椰
右面 彩花 未光
SONY肯定想全員出道賺最多錢, 係睇JYP個心點諗.
我就覺得佢最近嘅鋪排(sukkiri每日介紹2個成員+上傳宿舍歡樂片), 感覺似係為提升12個成員出道之後嘅人氣而鋪路.
平常心等26號
唉好緊張
跳咗幾下,之後會唔會整段cover dance?
日本啲女團通常都大堆頭,12人團應該會接受!
https://youtu.be/euhxUnCJmGQ
Akari睇落去有啲緊張, 緊張會令佢喺舞台上嘅吸引力大大咁下降...
Riria仍然缺乏企C嘅氣場, 不過佢嘅音色喺12個人當中屬於數一數二, 好適合做領唱.
至於其餘4個就留俾大家去評
覺得Mako同Rio最放鬆,Rio表情好好
Mako好屈機,高音、rap、跳舞都掂,仲要次次都水準穩定
Akari睇落係緊張,佢好似唔太適合行型格/活力路線,但我依然鍾意佢既音色
Riria每次唱歌跳舞都好穩定,但唔出彩
Ayaka今次把聲好左,但唔知修音係咪幫助
Yuna有自信心左,但一開始rap果陣好似嗌出黎咁
Mako壓力變動力d fd。yuna應該要學
真心覺得成個show都冇吸引力...
Mako根本就係現役artist嘅職業水平
同佢同team其實未必係一件好事, 因為會有比較.
btw, 如果最後同傳聞一樣foul走Akariria同yuna嘅話我會覺得好可惜同埋唔會追落去
其實我覺得成首歌都好奇怪,唔好聽
期待Mako可以好似韓國藝人水平咁,求其放首歌都可以freestyle跳舞
咁又唔洗咁快咁灰既
雖然睇完果下真係覺得miihi同nina team會贏
係囉 同埋成個show一啲都唔似要debut嘅樣... 好似睇緊學校啲show咁
頭先JYP話只要最後拎齊4粒cube就可以出道, 問題係yuna同riria而家只係得1粒根本好難追, 因為有好幾個已經有3粒. 除非最後JYP大發慈悲一次過俾晒3粒cube佢2個啦.
TWICE cheers for Nizi Project
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞