Nizi Project 討論區 [2]

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
嗰聲例牌既“jyp”放咗喺最後。
竟然無日語字幕?
Riku Miihi 係Lead vocal
無日文rap,點可以發揮Rima老竇獨創日文rap節奏,依樣係賣點呢!
最尾又出輕聲JYP,死性不改!
首歌都幾廢下
頭半個鐘view數有464k+
NiziU成員顏色已決定

Mako 紅色
Maya橙色
Mayuka黃色
Riku 淺綠色
Miihi 藍色
Rio 灰色
Ayaka紫色
Nina粉紅色
Rima 薄荷綠色

https://twitter.com/niziprojectjfb/status/1277440046245638146?s=21
聽完最尾頂左一句
首歌好似hea左少少,係咪因爲係pre-debut關係希望黎緊出道曲會好d
睇黎修音都救唔到ayaka幾多仲係好雞仔聲,雖然比一開始好好多
Riku冇瀏海真係靚好多又清爽晒,mv一開始造型好好睇
另外mayuka放左頭髮落黎終於get到佢金髮了,真係幾好睇,同埋好顯白
首歌我幾鐘意 如果俾左T團唱可能已經紅左

Mihii個樣唔同左好多
本身第一集覺得最最最正 J到傻
但依家就覺得一般
有啲可惜
太細個出道,有樣野唔好
就係個樣會變好多或者變醜
Mihii顏值要撐住阿
首歌
maya個look以為佢要唱more&more
真 搞咗排牙就差勁夠 而家丁riku
多* 自膠咗
佢排牙搞左啲咩 點解會咁㗎
我睇唔出 淨係知差好遠
佢拉返隻虎牙入去 但又好似冇剝到牙
所以面型瘦咗 不過我覺得最大影響喺嘴型唔同咗
笑起上嚟無咁可愛 又冇咗baby fat
總之而家覺得佢唔可愛了
冇剝牙正常臉唔會瘦嫁喎
我係感覺佢瘦得太勁連帶面都瘦左,可能係箍牙搞到食唔落野?或壓力太大
連埋韓國JYP Cody嘅手筆
害到佢無晒個浸日本味

屌 好慘
還我青春活潑可愛動人日本妹妹
家下啲造型睇完唔開胃呀

羨慕下隔離其他女團啲造型先
想問有冇人會買碟換卡?秋天出道隻碟應該會買
抽到miihi就好 就算瘦左冇咁q我都唔會放棄佢
我都想中ミイヒ其次リク同リオ點算ミイヒ好似好有人氣如果抽唔到又換唔到就隨時要係日本二手網食炒價
應該都係 抽到mako rima係咪會易d換到miihi
除左ayaka其他人我都覺得ok
好難講完全唔知香港追NiziU嘅配比係點,除非自己爆碟就可能易中我9個都冇地雷,不過都係想要自推多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞