Nizi Project 討論區 [2]

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
我反而覺得因為武肺d日本人多左係屋企,所以關注度大好多,講真日本好似冇咩選秀,最近都好似得produce101日本版,對佢地黎講係新奇既
你話冇twice咁紅,可能既,始終twice好彩食正tt個勢,niziu有冇咁既紅歌好難講
不過除左jype仲有sony,所以我真係唔係好擔心咩日文kpop風係日本既認受性,jype發癲都好sony都會阻止既
咁一個團又好solo又好,都要講天時地利人和既,做得偶像有邊個唔努力,都要有歌係紅得起既外加公司給力,所以你話佢地日後成就,真係要睇過先知
不過日本應該冇咁多韓國退團既事件吧,加上簽左約應該jyp都唔會想有依件事發生,加上之前某人事件,大概佢都用金晴火眼睇過計過既,依樣我暫時都唔會擔憂住,始終道都未出
Btw我係覺得個個成員都知咩係出道既,只係岩岩出道仲未好老練姐
加上之前某人事件?????
Somi退社,廢事講得咁白啦
咁就好
其實niziu係要吸女飯,男飯係女團市場太有競爭
不過我相信niziu走同twice差唔多模式會成功至少一半,其實twice係日本已經成功入左屋,除左無敵既48,46系外,問d日本妹日本仔有咩女團佢地大概率都會答twice
niziu 紅唔紅到係後話,而jyp 係一定會力捧,甚至會政埋韓國,覺得放落去資源隨時多過而家兩隊女團。
好擔心末光既狀態,唔好再瘦落去就好。
講得岩,始終niziu既目標唔知日本,係全球,jyp點都會力棒。未光真係希望佢唔好太大壓力,食返多d野
jyp 知大家都知,twice已經去到事業既中後期,之後分開發展機會大,izone又會解散,niziu順理成章希望食到呢兩塊大餅既一部份。
同ching睇法相近

要紅基本上都係個幾點

首次係曝光度,有Nizi project選秀出身又係Twice師妹加上Sony係日本巨大嘅資源,應該會有唔少人知道Niziu依個團,已經贏在起跑線,但國際宣傳目前略有不足

之後係幾首好聽嘅歌,唔知係kpop定jpop?可以揾黑眼寫幾首TT類型嘅歌,日本妹最鍾意呢種style。求神拜佛千祈唔好係JYP寫

最後係最重要嘅d女女自己可以吸到幾多fans,而家睇佢哋每個嘅樣都算幾靚,重點係每個人嘅性格同樣都唔同,應該可以吸引到唔少鍾意唔同類型fans,但歐美人未必會特別鍾意

呢團係日本一定會紅,至少一定唔會連個名都up唔出,但要係國際層面上紅到咩程度,上限有幾高,就要睇d女女自己造化
其實jyp寫歌冇問題,係吸唔到新飯姐
所以岩岩出道人地寫歌真係穩陣d,有班fans既時候jyp再寫新歌都唔遲
而家已經爭論緊到底屬jpop團定kpop團
想問foul左邊幾個?
有無咩去留比較爭論?
啲人咪屌ayaka入到囉
下個po改po名pls
Sor 我無追一排
Btw條友真係同其他人差太多
又睇番twice既進步。。。我唔敢諗佢點進步
咁佢又真係進步幾多嘅
尋晚終於睇左, 留個名祝賀一下

麻油佳
riria同akari入唔到但佢入到...lol 不過jyp啲實力...meh whatever
樣是原罪
睇返ayaka啲clips真係得啖笑
https://www.youtube.com/watch?v=gbM3_ZT2cMg
Oha4 ! はやドキ ! ZIP ! NiziU / ♪ Make you happy「Nizi Projectから生まれたガールズグループ」2020.06.29
https://www.youtube.com/watch?v=PwtzceRfBnk
Meet all TWICE's new sisters Niziu (JYP New Girl Group)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞