Nizi Project 討論區 [2]

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
我以為mako隔離係akaya 蝴蝶結嗰個
咁睇又好左啲,有啲似Twice嘅出道造型
明你,條友痴線既不過我以為第二會係rima
巴打唔止個樣分唔到
但子瑜把聲好好多
我諗領舞適合ayaka多d
呢張嗰look好少少
btw有2個日本男mc睇到喊
但都有陣7味 明明節目d造型都好睇
我第一眼都以為係,見仲有個高啲先知唔係。
Miihi個頭好老土呀
x3
自問果句好溫和,冇攻擊任何人
Jyp d cody炒撚晒佢啦屌
係囉 都唔似係日本人 似韓妹 唔通會係韓國出道?
btw我都係v仔夫人
係,mako個短髮呢個長度剪到個尾咁 鬼妹都難carry。唔知點解佢地個look諗起wonder girl or 少時果個年代
Rio咁睇有少少似Jennie
頂我一路揾邊個係rio,一開始以為rio係ayaka,之後以為係maya,之後係到數係咪真係有9個人
自己個人諗法

mako隊長/主舞
riku 第三主唱
rima rap
rio 主舞
maya 副唱/領舞
miihi 第二主唱
mayuka 副唱
akaya 門面/領唱
nina 第一主唱

基本上除左yuna入唔到有d驚訝外,其實成隊團都預計內,排名高低又冇乜所謂,日後c位都係睇邊個合適(當然pre-debut既c位一定係第一既mako)

希望將來見到akari同riria係另一個舞台重新出發
其實呢隊應該都係韓團風格架嘞,我覺得一定有機會去韓國活動。
呢隊應該既定位應該都係爭韓團係日本既市場
4648應該唔受影響
rima mayuka都可以做門面嘅
同埋rima nina仲有英文擔當
好韓feel
不過又好有元氣少女感
但係rima,mayuka,mako個造型想點
尤其rima,真係搞到成個彩虹頭版既nana咁款,明明之前長髮成個小仙女,一下子變左中性
Rima個頭髮有啲似成熟女人髮型
個9格似twice日專one more time
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞