Nizi Project 討論區 [2]

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
打好個根基有知名度先講solo啦。
niziu對jyp黎講係相當重要,因為佢地係成個jyp 2.0 glocalization戰略既頭炮,日後其他地方開唔開到隊都幾睇佢地run成點。加上有sony back up,資源又充裕啲。
係咪箍緊牙?所以影響飲食!又影響體力同表現!
其實有虎牙係好好嘅標記,彩英都有啦!娜㜕有兔牙都無整!
係jyp好揾姐,重要9個人分
cool都未至於個身瘦成咁丫 最多無包包腳。覺得佢壓力大,佢後期好少無以前咁元氣,有心事咁,希望佢適應翻la
cool都未至於個身瘦成咁丫 最多無包包腳。覺得佢壓力大,佢後期好少無以前咁元氣,有心事咁,希望佢適應翻la
問候語:
We need you. わたしたちNiziUです。よろしくお願いします。
Izone d 造型重好多twice,其實佢唔好成日自己作歌俾人,用其他人作品會好d
後尾見到個個都有,但maya個位貼得特別怪
riku面型睇落都尖咗啲。
其實全部人d造型比賽時重好睇
係,我原來既意思係希望JYP可以俾倒一d好歌mako佢地唱
因為佢地有實力,希望可以俾人眼前一亮WOW既感覺,我唔係咁快講solo呀
並排既時候覺得riku身型比例幾好
我覺得Rio靚左好多,睇親相都認佢唔倒
Riku都靚左,其他人就比賽時好睇d
JYP=廢老
呢五年一半歌都
JYP CODY真係好恐怖
懶係潮咁但成日鬼五馬六
ITZY有時D打歌服都好驚人
Miihi瘦到臉色都差埋個樣有少少顯老 無曬season 1個種元氣少女feel
心都痛埋
Riku終於正常啦D造型,本身就好Q, 上次個藍色頭真係
Mayaka 好似造型最好。maya 明明黑髮mama地 mako 好似變左cute 風格,但個頭好大媽 miihi真係瘦到有d厭食feel,希望唔係心理問題la,要正視
但佢個造型好似係成員裡唯一冇變既
覺得硬照冇瀏海好睇d
真心睇唔明mako同rima個造型,不過live睇rima個髮型其實冇乜野,mako真係有種姨姨扮小朋友既感覺(唔係指mako年紀大,係個髮型太蝦人,加上個妝就更加)。mayuka我覺得金髮怪怪地,不過齊瀏海丸子頭好無敵,完全壓過金髮既怪。其他都冇乜特別,造型最好我覺得係rio,好青春髮色又好襯佢,雙丸子好q
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞