Nizi Project 討論區 [2]

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
睇完全集,不過相信首歌唔係完整版
先來評價網傳出道既十人先
Mako組

Maya組

不能出道

大概明天會有首歌既完整版吧,到時再睇各人既表現有冇變化
12點開始做,但我估到後段先會公佈,因為正篇會提早至今晚緊接彩虹橋上載到hulu。
JYP試過彈弓手,將淘汰咗嘅子瑜同Momo拉入Twice。Stray Kids選秀時都有將淘汰咗嘅拉返入嚟!最後都證明選擇正確!通常選秀都唔捨得,最後變多人團!而Itzy, Miss A,其他唔係通過選秀,就人數少啲!
好不解點解要人夜媽媽爆肝睇
咁公佈咗出道組仲要隔一日先睇得會幾無癮既。
我都咁說服自己,但講真好難認同
淨係講我熟知既TWICE,子瑜當時係人氣王,momo就跳舞好掂,認真當時jyp唔加入momo咁TWICE冇咩人係真係擔得起主舞。但依家Yuna人氣又唔係最top,又睇唔到定位,真係說服唔到我 jyp有咩理由拉埋佢
yuna仲肥過riria
身材比例差
實力唔掂
心態差易緊張
除左做左3年練習生之外真係冇理由保佢
我係話想12人出道
我覺得其他任何一個都好過yuna 明明part 1開始時yuna 無咁肥 感覺無咁差
其實佢part1已經係咁
表情管理同身材管理都
第一季最尾dalla dalla高音比Nina降維打擊,跳舞身型又比Mayuka屌打
咁都第6名真係
仲有JYP選秀唔係太睇顏值,因為JYP佢自己都唔係靚仔,以前去SM畀李秀滿嫌棄過,話不如淨係賣隻歌畀佢!所以JYP啲團唔同SM啲團一定要高顏值!所以好似g.o.d.咁個主音金泰佑係又高又大隻,同時期嘅團啲主音都係花美男!女團就至少有一個又高又靚嘅忙內!最緊要係才藝同性格同潛力!好似志效出道時仲係好肥,2018年後就好fit!

利申:唔係幫Yuna講說話,只係JYP 好難估,不過佢係老闆,佢要承擔後果!回想一下,佢都好多揀啱咗!
係yuna身上完全睇唔到JYP成日強調嘅star性
毫無星味成個工作人員咁
而且就算唔睇顏值,佢實力都完全唔過關囉
原來唔係得我一個唔鐘意yuna
咁12人出道我就冇所謂
d缺點就收細,優點會放大
唔知係咪照計劃十一月先出道,出道歌都出咗,覺得拖得耐咗。
其實我覺得jyp似係覺得yuna始終會變返佢見過既實力
唔係都唔會話佢有做ace既能力
但又唔睇外界對yuna既評價同依家既能力
最終真係俾佢出道就希望如佢所願yuna可以一帆風順
可能仲要train下掛 不過9月應該就岩岩好
本來避奧運,過幾個月等大event後靜返啲,企劃、傳媒得閒返先搞出道係好,但而家奧運延期,我認為可以提早出道攞注意。
btw 巴打追開選秀定睇開日本團
Jo1都見到你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞