Nizi Project 討論區 [2]

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
未光好qq
jyp畀返呢個未光大家阿!
咁又唔會,清純風既團akb外仲有其他,好難爭。反而依家元氣風gc風日本妹幾鍾意,只要出首好似tt咁令全日本妹一齊跳就即係跳上一線。最重要係日本女團只要出既歌夠好,壽命一定長過韓團
我反而覺得金髮好怪係得丸子頭救反下個造型
其他除左mako, rima外都幾好
娜璉有兔牙,彩英有虎牙!
Mako好得意,其實我覺得佢個樣幾有日本特色
睇返最後場live
yuna都係發揮得唔太好
反而akari好亮眼
可惜慢性腎炎斷唔到尾

They had a debut celebration dinner with JYPark!!
Ayaka 個look幾靚。 Miihi快d食多2件蛋糕
終於睇哂了
其實除左akb外,其實日本多唔多呢d女團?日本妹搞kpop賣點日本人會唔會受?
佢地依家個造型風格印象中得解散左既egirl
咁當然仲有其他風格例如壟斷成個宅男市場既48系46系
又有日系女團始祖morning娘
仲有搞笑風既桃色幸運草
依三個都係日本比較知名,仲有好多大大小小風格不一既團,所以其實係日本搞女團真係要花好多心思

我諗冇話受唔受kpop賣點,係睇歌既傳唱度,好似tt真係一出日版周街都播又翻跳咁,就算冇留意開都識唱一兩句。所以個人覺得佢地先出d口水歌跟下twice係日本既成名路線,吸納一班女fans會比較成功,當然男fans都可以既,但宅男果班大多俾48系果炸吸晒所以唔使諗。
點解特效字幕係韓文黎既?
我諗Niziu 都係用黎繼承twice,風格會幾似,再溝啲itzy style 。
其實佢地啲樣同style我真係睇唔出會有幾popular
又唔可以咁肯定既,始終其實依家日本妹仲幾鍾意kpop既
只要目標唔係宅男,就仲有機會上一線
更何況style方面依家都淨係見到某幾個成員造型有些少問題,其他都幾好啊。一日未出歌一日都未知既

燈多D 紅唔紅到靠巴打了
相信連燈
話說係咪可以期待吓有日式偶像嘅宣傳方式,拍吓水著咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞