Nizi Project 討論區 [2]

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
咪係 橋本咁靚
Sorry,講身型咋
講樣我唔覺得Yuna真係好差既,當然橋本靚好多
覺得佢會出道,但面對Mako, Rima, Rio, Maya, Miihi,頭三名可能難D
其實第幾名出道唔重要
出左道嘅人氣同比賽實力排名沒關聯
素人來講唔差既
但係呢十二個之中應該都算後段班

十二個出道都ok
無咩特別討厭既人(追另一團有討厭既都係咁追
jyp出道人品應該唔差
都係,之後都要睇佢地個人造化
同埋想睇佢地拍劇,日本出道拍校園劇既機會應該好多
實力先係長久呀Ching !!!!
因為我都幾鍾意WG Sohee果類樣,所以我都唔覺得Yuna韓妹樣太差
係身型同比例要搞搞佢

我都ok 12人出道
頭三難d,不過睇個勢佢應該出到道
我心目中出道排名: 不喜勿插
1: mako 實力之選 信心保證
2:Maya 温柔大姐姐喊包一名 實力表情一流
3:Rima 全能ace
4:riku 無得解 因為我中意
5: miihi 唱歌實力一流 係差d信心
6: Rio/Akari/ 跳舞唱歌唔錯
7: Rio/Akari/Nina
8:Nina/ Mayuka: nina唱歌冇得輸 mayuka進步極多
9:/
10:彩花 jyp鍾意親生女又靚冇辦法
見到你話ayaka缺點係everything唔小心笑左

我心中無可取代既人選反而係mako, rima, nina, rio
Mako同Rima我同層主諗法一樣,Nina既高音領域完全可以將歌再推高到另一層次,加上Rio既舞蹈實力
而成個團中加埋maya既演技渲染力,riku既第二高音,ayaka既門面路人緣,依個團絕對不用忽視
當然仲有miihi,但佢依兩次真係表現冇之前個人時期出彩,所以又真係似乎solo仲好d,當然組團佢可以係center黎
如果九人團我會再加上mayuka或akari,前者舞台魅力強尤其係型格風或gc風,後者唱跳都ok,做領唱副唱都唔錯
成團拍劇諗起akb
果種既話個人覺得唔拍好d
咁riki九妹去左邊??
riku!
不如仔細睇多次,我似乎冇打錯佢名.......
自從未光箍牙瘦咗面,九妹就成為我心目中既可愛圓面擔當。
下集做咩無啦啦加個stray kids special stage?[黑人問號]
akb啲村內劇有自己製作組,一般劇組邊會咁大膽搵一隊偶像拍劇。
順便宣傳下
我唔想睇akb果種
想睇正常日本電視劇
如果拍倒結衣bb my boss my hero果種就好
要女性偶像去到結衣個lv拍檔johnny's啲大佬有啲難度。同埋jyp都少幫啲偶像接拍戲劇,唔知日本嗰邊係咪都咁。
果陣結衣bb未算好紅,佢彈起嘅第一套劇
Sony應該有呢個牙力r劇掛
https://youtu.be/B1LApN3zuoQ

Mission 1 My best friends
我仲以為miihi嘅best fd係rima or mako其中一個tim
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞