Nizi Project 討論區 [2]

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
日本飯係無刷mv既習慣。因為音樂影像版權方面日本一向較外國保守,以往mv都係放電視播或者隨cd附送,就算youtube流行之後都係放mv部份片段上網。但係近年新世代既歌手、組合既作品都會放完整版mv上網。
fan club logo構圖
Yes
好慘,太多vocal,mako被貶去唱rapmaya同ayaka秒數應該差唔多
Mako, Rio, rap時有dance break, show as main dancer!
但我覺得mako有唱又有rap幾好啊,雖然唔係主唱但佢d歌詞仲多過主唱好好啦
Maya係真係少左d但ayaka算多歌詞啦始終暫時修音都冇辦法拯救佢把雞仔聲
唔知製作時間趕定就大圍,而家較到好多個d聲有d怪,甚至末光Nina 都怪怪地
都係個句
呢首pretty debut歌音又唔算特別高
舞又唔算特別難
再加上JYP d cody同化妝
同埋廉價MV
d女好難有咩特別表現
睇嚟要正式出道Mako佢哋先可以有d表現
Finally, the first 24 hours gain 9,526,224 views and 976,254 likes on YouTube. Well done WithU!!
出左個mv先睇nizi project
Ayaka幾正
算進步咗好多起碼聽到keep住進步
再train應該都ok
可能因為有個大例子係前面 依家ayaka咁都算係acceptable
不過私心想睇maya rap
Show之前yg既成果
Surpassed 10 million views by 1 day 1 hour 3 minutes
100 million likes achieved by 1 day 1 hours 48 minutes!!
1 million likes achieved by 1 day 1 hours 48 minutes!!
都係既,睇得出佢有進步,所以我都已經冇咩特別點講佢啦
不過都幾怕成名後會似你講既大例子咁倒退返
再倒睇怕真係比人笑
但我感覺依首歌rap果4個已經充滿表現到個人,有唱又有rap,mako又有dance break
反而真係主唱三個(riku應該都係主唱line?)好似冇咩表現到個人
同埋maya好似全程打左個醬油,佢係屬於副唱?睇唔到定位

當然我希望出道曲做得更好啦至少mv唔好咁似twice2.0先
呢首歌都唔使主唱爆上去。
其實係咪真係之後個隻先算出道曲架
我見スッキリ講話make you happy就係debut 曲既
我由去韓國開始追
都好想Niziu紅到
但個四野歌都圍繞住種柒味
覺得好失望,如果肯比sony參加製作多d就好
四隻歌*
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞