Nizi Project 討論區 [2]

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
美白filter開到咁重,riku本身黑底都整到咁白。

咁勁filter都救唔番個樣
JYP你地點賠番個靚樣俾Mihii
一開始無動刀搞個嘴可能都無事
俾我係Mihii見到自己個樣變成咁
都會無胃口同有情緒病啦
我覺得已經係接近整容失敗呀(整牙)
唔係肥瘦嘅問題喇已經
都好大部份係過瘦 加整牙無哂臉豬肉,咪臉長哂。不過整牙係錯既決定,就算肥翻都無以前咁可愛
整牙整到咁真係
而加個口仲大過itzy個yuna
JYP staff嘅審美觀真係非汝等凡人可以理解
個臉型已經唔同左 佢呢d樣本身就坐係到已經得人中意,真係好地地唔得既

另一個mako 個造型又不倫不類咁,一係concept cute就cute,型就型,而家半桶水又搞個大媽頭,但d造型又要懶潮 好心學下人sm yg 大公司黎講造型真心柒
Yuna 身材好,個五官咀大都襯到,外國人中意果type。但miihi 圓臉變長加窄,大咀,但行cute concept ,重要又唔係yuna 身高。
佢手腳都睇得出就瘦到厭食咁 好誇張。講梗都係一年就搞成咁。做明星心理質素真係好重要,睇佢都係對自己有要求既人,但可能無咩自信,搞到壓力大

呢段都係

yuna反而好睇左 係咪唔係jyp所以正常左
祝JYP d造型師化妝師牙醫全部整容失敗
執相姐 女人好古惑
好心 日本團就俾sony去執啦
乃木坂好多都係執少少就好唔同
五官唔係好細緻 有種靚女既氣氛就夠
班女仲喺韓國,點俾sony執?
同埋睇個勢,藝人管理都係由jyp負責,jyp日本分社前排請緊人,sony應該係負責音樂/映像發行。
想話睇過咁多整牙既例子,都係整完會變靚。估唔到原來有整完之後無咁靚既。
好似夏帆同戶田惠梨香咁,但人地好歹都叫紅過幾年,未光未出道已經咁。
子瑜都係啦
其實d女根本乜都唔勢執配韓妝已經夠
比完錢執完仲要個樣殘左真係弱智
靜靜地賺錢唔得嘅
係要衝出嚟拖後腿
係,以前精靈d。jyp 唔識邊好就收,不嬲中意自然靚多d偏日本果隻,韓國好多時太細緻變左失去原來味道。重要jyp一向風格都有陣柒味
其實靚既日本妝都可以好靚,韓妝太重妝感. 而家寧願佢哋大部分人變番pt 1 ,各有特色。
會唔會搞搞下都未正式出道就退團
https://www.youtube.com/watch?v=dMSdg2_cPfM
NiziU 「Make you happy」 Performance Video(Korean ver.)
50 million view by 15 days 19 hours
聽開kpop表示d詞好夾硬黎 好似唔岩音咁
完全聽唔清d歌詞
Ayaka唱韓文好聽咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞