Nizi Project 討論區 [2]

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=7PuwCLfq2sc
「Nizi Project Part 2」スッキリ 2020年6月12日 Full Show
23:20 Ranking announced
要等到26號先睇到想快d知賽果
希望心目中既人選都入到啦其實12個都入晒都好
講真, 單睇今場嘅表現我真心覺得Momoka唔差過Ayaka.
我都覺,男團舞跳得咁好肯定用左好多心機我唔想下下都提住ayaka唱功點點點,但真係依首歌感覺momoka係好過佢不過可能jyp俾左好多次機會佢所以只好放棄佢,但其實今次佢真係跳同唱都出乎意料yuna都俾咁多次機會但momoka就咁完結真係好可惜
Momoka啲眼神冇咩靈魂
Riria以前公演live 佢真係好靚女
https://youtu.be/031ndp606ts
我覺得佢個樣有少少似少時嘅Yuri
好希望佢可以成功出道
睇落唔夠熱衷。不過認同佢唱歌進步咗,一開聲就覺得好過ayaka今場。
我都覺!
唔明點解唔俾Rap part佢唱 佢Season 1都有唱Rap
試rap啫,明顯唔到表演水準。rap嗰種節奏、速度、用聲可能難學過唱歌。
架妹d filter
Momo 做評審 姐係ayaka穩出道lu
最近個預告好似無咁肥 著到露腰衫
你估jyp冇事先做佢地講明咩點都吹奏下可愛之類既
其實一開始已經靚女,真係肥係敗筆
咁講真肥要減唔係一朝一夕既,當初志效都係一dd咁瘦落黎,所以我係睇好riria既,始終起步俾人難冇咩光環加身,捱到落去好佩服
其實佢地成日練舞 又要做重訓 都咁難瘦咩
出道應該易,依家畢竟選秀,有d人壓力一大就會肥
https://www.youtube.com/watch?v=DoCNWSCjRnA&feature=youtu.be
Nizi Project] Who’s your mama? (feat. Jessi)/J.Y. Park
講真 ayaka淡妝真係靚 可惜唔唱得
佢哋玩得咁fd, 如果最後唔係全員出道嘅話實喊死
彩花 未光
有機食堂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞