Nizi Project 討論區 [2]

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
應該合宿初期,miihi塊面仲有多啲肉。
呢下兩個幾cute。
睇決賽段預告片已經睇到佢已經變返正常身型
btw, 決賽似乎唔夠時間安排個人表演環節?
https://pbs.twimg.com/media/EaR2QtUUYAE_f7b?format=jpg&name=large

Mr. Park himself explained the growth process for 10 consecutive days
15th Mako, Maya
16th Akali, Riku
17th Ayaka, Mayuka
22nd Rio, Nina
23rd Yuna, Mihi
24th Lilia, Lima
18th 19th 25th Final stage
26th debut member decision, group name announcement
唔想Yuna入個樣同身型真係唔係好掂,重要有雙下巴
佢係真有d格格不入但feel special 後我發現佢rap幾好,節奏感唔錯,好過佢唱歌成團既話可以做rap,有兩個rapper都幾好
我又幾鍾意佢個樣同身形wo
覺得似baby fat咁幾cute
麻油佳真係好夾包包頭
平陰靚過分界
佢平時個Look靚過晒次次舞台啲Look
都唔知係咪有心玩鳩佢
個個唔玩係要玩鳩佢
仲咁有心機查佢追開咩星 整鳩佢 未出道就咁大仇口
但係佢個病好似冇得斷尾 算係隱憂 idol工作量咁大

樣冇問題wo
但係呢下真係次次睇都覺到油都爆
其實都證實唔倒係咪真,呢d對話圖好容易PS姐
呢個都係一個concern,但都不足以成為佢俾人討厭既理由掛
講油其實我覺得Rima之前都好油
不過佢地兩個而家都搣甩左浸作狀感
係太矮,我仲記得第一季最尾14個排排企,到佢果度凹左入去。
不過今次真係get到點解jyp肯俾咁多次機會佢,佢rap係真係幾好既講真,之前唔記得佢有冇rap過,今次fs幾適合佢
留到JYP咁耐都知有料啦,係之前次次上台表演就發台瘟姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞