Nizi Project 討論區 [2]

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
之前先有個猝死
如果center同ace只能揀一個,我覺得rima會係center,唱歌唔差又rap到又跳到又作到近乎ace既表現,但始終佢好亮眼,依兩次表現都好出彩,適合放係center位。相反,mako有大將之風,似隊長又似ace,完全係可以攬晒野黎做但又唔會太驕傲既人
Shit
咁佢療養下先,15歲仲好後生
我覺得mako唔會做center,應該係rima同miihi之爭
據說依首會係出道曲?兩team都要表演一次黎對決
Jyp作曲,如果真係出道曲,咁就真係好twice了
https://youtu.be/3tTXg8t6Sqc
你講riria?akari好似唔肥......
決賽最肥係yuna
其實混血係日本好吃香,只係真係好少混血做偶像,但記得48系有幾個混血都做得幾風生水起。其實感覺只要一話自己係混血,日本人唔理三七二十一都會將你睇高一線btw我覺得nina適合girl crush
Akari唔似溫婉美女路線,我反而覺得佢適合陽光開朗路線,笑容真係幾好睇,同埋ayaka衰在太高,唔係既話可愛路線幾岩佢
依家睇個感覺,rima適合d,但miihi個評價都好高,係冇自信,所以將來真係話唔埋
呢首歌好似幾好聽
好過尋日同今日果首好多
btw,我好似聽倒Akari > Miihi,之後係Riria?
我冇追開48系呀,仲係停留起前田敦子個年代
而家最紅聽過白石麻衣同齊藤飛鳥囉,但個樣好似好日本

可能Akari成日病下病下,令我覺得佢柔弱多過陽光
其實我覺得肥係唔緊要,比例好就得,好死唔死yuna對腳短...
但橋本環奈都一樣好受歡迎,所以難講難講
但橋本環奈肥都肥得靚yuna我真係唔係好識欣賞,高d都話好d,但衰在佢韓妹樣,日本妹身型......
外在條件最差係佢,諷刺係以為係童星model 大個左咁
Mako做隊長就差唔多係肯定,咁留d機會俾其他人都要既。不過著綠色衫跳ost,覺得最搶眼係佢,特別企c位時好適合 明明miihi一開始好過rima. Rima有埋屋企人加乘,隊野未出道就有noise
講真, 如果係全員出道嘅話, 我可以接受猩猩偏心Ayaka同Yuna, 但如果最後佢foul走Riria同Akari然後保送Ayaka同Yuna嘅話, 我真係接受唔到.
唔好試圖說服我去認同Ayaka同Yuna嘅表現好過Riria同Akari
https://www.youtube.com/watch?v=HrK_7Xe0NjA
NIZI Ayaka Happy Birthday !!
Ayaka入倒我都可以理解,呢個世界係睇樣既
加上佢似秀智加晒分啦(但我覺得佢淡妝靚好多,佢節目入面d妝我欣賞唔黎...)
至於Yuna入倒我都會覺得好唔公平,但有陣時世界就係咁唔公平,睇開d
無話睇唔睇得開, 如果到時我對個結果唔滿意嘅話咪多謝大猩猩幫我慳錢追少一隊
但睇個樣Riria應該都出唔到 鏡頭份量都唔多
我會揀riria > yuna

+A評価 の
マコ
リオ

リク
リマ

4名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞