Nizi Project 討論區 [2]

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
成團無咩死角位
最少開卡果下唔會屌出聲
mu-mo Real-time chart 1st-4th monopoly

AWA real-time chart 1st-4th monopoly
應該整咗全瓷牙
首歌感覺live好聽d
算唔算勁入呢個榜?利申,唔識
元氣風整個雷鬼頭。
呢啲簡單元氣風既歌,現場睇加埋啲簡單既應援就會好好氣氛。
NiziU一出,jyp股價升咗十幾%。jyp睇黎可以喺日本起新大樓。
Fandom name: WithU

みなさん‼️😆

あす、7/1(水) AM11時に

オフィシャル・ファンクラブ
👉「NiziU OFFICIAL FANCLUB WithU」

モバイル・ファンクラブ
👉「NiziU OFFICIAL FANCLUB WithU MOBILE」が
プレオープン致します🎊

詳しくは追ってご案内致しますので
今しばらくお待ちください🙌
お楽しみに🎶

#NiziU #WithU https://t.co/CkhaMhmdsH
點睇得出的
而家覺得麻由佳最突出最好睇
個MV hea到
JYP可唔可以讓比Sony負責搞MV同服裝?
疫情關係讓唔到,全部野要喺韓國搞。
https://youtu.be/K_EkvXjzc2o

其實日本MV水準都唔係好高,所以你哋係咪用韓國MV水平去比較?PPAP都第二,同江南style一樣,攪鬼歌!48,46,星野源,米津玄師大部分上榜!

日韓fans仲拗緊NiziU屬於Jpop定Kpop!

上面個榜都無Twice日本歌?!真係Jpop同Kpop都唔係!
梗係,依家只係半日就YouTube view數過咗500萬!

日本音樂市場係韓國一倍,而大部分啲收入去哂女團,同韓國唔同,市場偏向男團,頭十大銷量只有一兩個係女團,連Seventeen 銷量都好過Twice!

JYP啲日本練習生今次清空哂,以後如果成立JYP日本分部,真係可以起大樓,招練習生!
即係磨牙再套個牙套果種?
今次收返啲選秀節目成本,兼可以宣傳吓NiziU,一舉兩得!

依次係新營銷手法,之前無講過依步,以前Twice選完就再Train一排先正式出道!
唔係掛,我覺得日本d mv幾正喎,有d仲有故事情節你舉例既四個例子當然大部分上榜啦,佢地係日本咁紅

其實日本人係咪唔多係YouTube睇mv?尤其前幾年日本d歌手mv係YouTube都係得半首,而且買碟係會有埋mv睇
咁jyp依步下得幾好,始終可能之前twice選秀完唔係即時出道,所以出道時既火花都冇咁大,令jyp下左依家依步

依家NIZIU pre-debut令人對佢地印象加深,到11月真正出道始終有利d既
line music日本好多人用,今日有埋宣傳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞