《神盾局特工》Agents of SHIELD Season 7 最終季

896 回覆
35 Like 7 Dislike
到而家今季仲未見過fitz
最快都下半季啦
奇實對面仲有幾多個長生人
講真真係冇咁多科技超能力
好似今集咁平平淡淡好睇好多
睇D咩inhuman 打交個陣真係睇到想死
真呀,話之你打到上宇宙都冇用,同埋好心放過may la,打足咁多季咩都睇到厭

好想再出agent carter
無計啦,做教官無耐SHIELD就收咗皮
補充返mcu既細節,好過成日解決啲「末日危機」,仲要avengers係懵然不知
好打過復仇者 都冇得做配角
想知may咩事
覺得係死過翻生,乜感覺同情緒都無哂
黑白睇死人
睇完爆地球個季就無睇 time travel睇到好混亂
跟住又係咁二提一提thanos就算
上一季好似係infinity war同end game 中間,但又好似無晒聯動咁
已經無心機睇落去
幾有趣呀
好鍾意80年代風格
Agent Carter Star Fuels Agents of SHIELD Theory by Admitting There Were Previous Talks to Connect His Avengers Character

"There had been talk, for years, from Joss [Whedon] and Jed [Whedon] and Mo [Tancharoen]…. There was actually almost a bit of a 'false alarm' where this may have happened a while ago. There’d been talk of trying to get back my appearance from The Avengers, as that cop. There was talk of tying in my cop that appeared in The Avengers, but nothing was ever official. And then this came out of nowhere. And I was thrilled! I was thrilled," Gjokaj shared.
講真今季好睇好多
冇咁多大場面反而仲好
始終電視劇冇咁多錢
整大場面多數都易爛
同埋條理都好清晰
唔洗又異世界又太空
wiki話今季有hayley atwell 係咪真
咁樣都連得返
痴線
我覺得
無論係shield定其他marvel
最好睇一定唔係啲大場面
反而係佢點樣講個故事
睇睇下可以連返落之前發生嘅事
左連右連
雖然有時會bug咗講唔通
但依然係精彩嘅
我直頭想當第六季唔存在,但今季好好多,返返第四季或之前水平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞