《神盾局特工》Agents of SHIELD Season 7 最終季

896 回覆
35 Like 7 Dislike
但唔掂人就無感覺
This television series to date hasn't met my expectation.
This TV program thus far hasn't fulfilled our expectations.
The TV series so far hasn't satisfied expectations.
今集都幾悶
我覺得係類似Avg4,懷舊向,復仇者聯盟、may同coulson做field agent既日子、Project Insight、Daniel Whitehall
啲Chronicom好煩膠 快啲死撚曬佢唔該
係咪想切開Daisy 十碌八碌
越睇越似含家剷結局
開始好似有d野睇
起碼好過5,6季先
吊 之前明明j過Skye好多次 e加見到佢個身材都扯唔起 覺得佢有陣大陸味
Real
個洞察者 即係美隊2果類計劃?

同意今集悶左d
唯一笑點係玩電話
個計劃係一樣
每集既opening都致敬每個年代既影集
好有代入感, 至於做得幾有feel
劇情開始複雜~期待FIZZZZZZ
第7季好似將美隊1 2同s1 s2擺埋一齊咁
特工片但回歸原點真係好好睇

睇到預告我會諗起whitehall劏daisy老母移植皮膚比自己 只係而家提前40年變做劏daisy咁解
mcu黎緊咁多電視劇
呢季點都埋尾
希望埋好d, 例如之後去向
shield玩完都應該正式交代
今季好似做得唔差
好過之前爛到咩咁
Simmons 係咪已經唔係人了
應該仲係人
因為上兩集所有 LMD chronicoms停機個陣simmons無停
May 姐仲Feel 到佢
但係佢個intonation 好似chronicom
May姐呢個名真係好岩佢
搞到我而家聽劇中啲人就咁叫佢May好突兀咁
開始覺得simmons同fizz唔會有好結果
背頸有個燈,可能佢2個都變左長生人
今集幾正, 撈翻晒MCU同之前6季既野, 好有最終季feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞