《神盾局特工》Agents of SHIELD Season 7 最終季

896 回覆
35 Like 7 Dislike
Sousa真心唔差
係純粹佢同Daisy性格同年齡都真係唔夾
Daddy
而家型過agent Carter 入面好多
好掛住佢
依家咁搞法會唔會最後一集先出現
都真係似,開頭我仲諗住會唔會fitz係time drive既核心,所以一直無出場但現在睇落又唔多似咁
著西裝拐拐下勁型
次次time drive出事嘅時候都以為佢會出嚟save the day,點知得返四集連影都冇
Enoch臨死前講咗句: Fliz, he was my best friend...
唔通...
Jemma一直都正,又靚又叻
靚就真係講唔上 但accent 幾正加上佢個角色性格幾charm
加上Jemma咁既反應
真係氣質型lady 好有英式貴氣feel
但有時聽佢啲accent聽得好攰係一眾美式口音中好突兀
Enoch之前仲有句曾經睇住佢朋友死...
句What have I done會唔會係Jemma為咗唔俾長生人知到佢哋嘅嘢而親手....
Jemma自己做導演呢集真心唔錯
今集好撚正劇情好緊張, 有笑位有sad位
得翻幾集, 唔知d伏筆會點解落去
但最尾一講翻條二世祖就覺得好撚煩今季敗筆就係佢到
有人估而家走緊條線係二世祖喺度集合代表每一季嘅反派
S1 John Garrett 下一集佢個仔返嚟做年輕版
S2 Daisy家姐
S3 二世祖
S6 Sybil
未出現嘅就剩返S4 Aida同 S5 Talbot
Enoch臨死前話daisy's fd 會生存但AOS team唔會
即刻抽離佐出來,好似提醒我係最後一季
回望返轉頭七年有好多回憶
似係,唔係唔想比成生人知佢係邊,應該係佢太傷心,想整到自己記唔起番fliz
如果齊得翻晒都唔錯
不過Daisy家姐呢條線以前係咪有提過,無乜印象

呢幕好撚好笑尤其Mack個樣
今集好正
呢季so far 都好正
We need to talk
Is deke dead?
Very.
Do we hv to be sad?
We do not.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞