《神盾局特工》Agents of SHIELD Season 7 最終季

896 回覆
35 Like 7 Dislike
ghost rider同coulson協議仲未解釋
但robbie唔係講過話 送左佢啊叔入第2個次元之後,話ghost feel到d更加邪惡既野出現左 即係aida,所以先開到portal番黎現實咩

咁樣既話 同coulson既協議應該係要搞掂aida?
佢個Deal係燒晒身體入邊嘅GH325,所以第五季佢先會死
係,就算有其他協議 ,佢都死9左啦
souza 死唔死對後續冇影響,唔影響任何歷史,可以唔番
其實已經唔關事
souza 係第二條時間線
我知,但aos d特工 成日正義撚上身
happy ending好想比quake震我條jer 震到顏射佢比jemma整個電動飛機杯幫我打飛機
咁姐係佢地返到去MCU?但係就各散東西咁?咁地球部就mack官,SWORD就fury?
終於睇完
Fitz同simmons終於有好結局
以前睇到好燥 成日拆散佢地
Deke又贏
諗起koeing第二季同daisy講自己有睇quake既同人故
你可以當S6開始,所有MCU既人都離奇消失曬,包括Avengers, thanos, fury
諗起Deke squad個女特工之前話,「原來Deke係無權力委任我做特工..搞到我都係要去academy一次...」宜家deke終於有權
認真
想睇deke外傳
拍吓外傳都好丫
有冇人重睇緊
戈登好慘,抽完能力用一次傳送就死左,人地kora抽完仲識射龜波氣功都無事
今日先睇晒
May 講 the cavalry 再開打果吓型到裂開
果種型既程度直迫 thor 到達wakanda
好似佢第一次自稱
其實搞掂晒之後 可以去新timeline接Deke?
新timeline既shield可以由得Victoria Hand搞?
只係唔知Deke想唔想返去原本timeline對住Daisy同Sousa
Deke自己都識整,想返自然會返到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞