《神盾局特工》Agents of SHIELD Season 7 最終季

896 回覆
35 Like 7 Dislike
已經唔記得佢5月尾開始播
比Coulson抖下啦
Yoyo真係寧舍麻鳩煩 鬼理你係咪ashamed of it咩你帶住對機械手點係1931年條街到行呀
冇coulson冇左個靈魂
agents of coulson
yoyo好煩,從來對佢冇興趣
個pair人都好煩
寧願要返season3隱退個pair情侶
S5 完咗就唔應該續
由S1E1開始追,自問都係FANS,但完全唔記得S6講過乜
S6加左好多科幻元素為左令我地去估coulson會唔會用另一個方式返黎 但係脱離左本身呢套劇係睇一班普通人點係充滿超能力嘅人嘅世界發揮另一種方法去保護個地球

希望S7個格局玩返細d唔好眼高手低搞到兩頭唔到岸
咪係
呢套野從來格局唔洗好大做返真係特工既野先剌激
隨著【神盾局特工】最終季首集在昨日播出,許多粉絲也好奇本季是否將會有漫威電影宇宙主戰場的劇情聯動,近日Deadline專訪本劇統籌喬斯溫登等人,便確認了本劇中將會遇上一些MCU的大事件……

喬斯溫登賣關子表示,它們將會遇到(Bump into)一些大事。節目統籌Jeffrey Bell也表示:「有些事絕對會發生。」

事實上,在本月稍早的時候,本劇的視效師Mark Kolpack就在推特上被粉絲問及,什麼時候才能看到【復仇者聯盟:無限之戰】薩諾斯彈指後對這群神盾局特工的影響。而Mark就證實,他們在彈指下的命運,第七季就會揭示。也成為許多粉絲期待本季的主因之一。

本季已經在昨天開播,有別於主戰場使用的皮姆粒子,本劇對時空穿越的途徑與規則似乎不同,這些將會在下週的第二集節目中正式揭示

https://www.facebook.com/812862502236471/posts/1370377613151621/
點解daisy個樣好似怪咗
奶完支那個樣都柒埋
冚球剷之後就唔想睇落去
第5季都ok既
中期有啲難頂
可唔可以唔好再突然反派

LMD 果時我已經睇到厭突然反派
追下post 先啦, 你咁問姐係上三季都無追Post
第2集幾緊湊

下一個鏡頭長生人應該又搵番佢地
無佢地都唔成立到shield
Enoch係各個TIMELINE不斷複製
以前有好多個肥仔職員係咪就係用長生人方法複製出黎
好意外竟然會收到呢條線
咁Enoch係咪唔會再出現
通常最尾兩集出現做救世主
佢可以又慢慢等差唔多100年再Join 返
想知佢點先可以自圓其說
A4已經講左 改變過去係唔會影響未來
愈做愈遠離MCU
駁得返就俾D角色係Disney+出返
駁唔返就完左佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞