《神盾局特工》Agents of SHIELD Season 7 最終季

896 回覆
35 Like 7 Dislike
好想見到may姐係avg4全女班大集結果時拎碌雙截棍打人
開頭以為thanos係IW打到個地球爛哂
我又唔擔心會爛...不過佢都唔拍啦唉
以為終於同電影有連動
哦,原來你係翻睇,嚇死我咁爛都仲有第3季唔係掛
會非常尷尬 Avg3搵black widow挑black orders我都覺我好勉強, 但明明black orders體重好似係正常人類兩至三倍,咁都打得贏
S5又係少少奇怪,重力子震爆咗地球,咁thanos同avengers又去咗邊
其實我覺得係個市場
只會用電視劇迫人入戲院
唔會用戲去迫人追劇
btw有無人覺得,SHIELD響酒吧重聚果陣,成班特工望住主角隊人響度傾計好尷尬,唔識呢班人,聽唔明佢地講乜,仲要聽Jemma口upup
希望Disney+會改變呢個風氣啦
唔係之前電視同電影部門不和咩?
一直都有傳係咁,S1果陣仲因為CA2要rewrite劇本
以為會spy's goodbye咁飲酒
呢排真係好少劇可以追
睇埋半澤直樹又要悶勁耐
套stargirl真係兒童向得太緊要搞到變左on9劇
唔係呢幕呀,係打死garret之後
所以真心覺得編劇好勁
係咁有限嘅資源下都俾佢寫到
去到Fitz翻黎之後, 直頭妹仔大過主人婆班2打6 agent企晒去後面
我真係好驚啲劇集一擴展世界觀就拍青少年劇,Marvel套離家同盟我一集都無睇過
Cw 除咗legend 之外其他個幾套coie 之後完全頂唔順
同台既Cloak & Dagger我覺得係神作黎不過無乜人睇
超尷尬,唔知點解我睇呢幕係會留意後面啲agents係咩表情,全部木口木面扮專心
Sitwell同Ward本身可能係好人黎添
佢哋班主角都起碼知發生咩事
後面嗰班背景人先尷尬
點神法 同MCU牽連大唔大
就好似你開緊party, 然後無啦啦有班陌生人走咗入黎傾自己野咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞