《神盾局特工》Agents of SHIELD Season 7 最終季

896 回覆
35 Like 7 Dislike
其實而家AOS有冇機會鋪到去Nick furry 既sword
呢季最尾點都應該要個神盾結局...例如摺埋
竟然會有講到少少Malick家族心諗S3開始嗰陣淨係知佢為hydra為自己家族搏老命
我覺得冇機會但可以會有伏線因為正常來講SWORD係同kree 管理( 宇宙觀),而SHIELD就係管理地球咁當然s7咁樣加chronicle落shield,姐係話當時AVG線既shield啲agent有chronicle都唔奇起碼Koenig 就係
同埋今季有少少像DC LOT咁,少偷少補時間線而又唔影響時間流
要鋪就一定得
冇機會了marvel講明之後係disney+主導,AOS要落閘要推MCU event如果可能會有SWORD就好了但依加spider man呢個風波都打亂左MCU陣腳
其實睇第100集嗰陣時好想Mike 個講法係真
其實成齣agent of shield都係coulson ff
去到第五季最尾話佢會死但其實係令佢現實世界翻生
跟住駁去iw同Avg一齊打Thanos
不過應該都唔會有咁嘅可能
我同你一樣
覺得佢好靚女
宜家扣曬分
佢同logan Paul一齊已經扣撚到負分
散左之後有無加返少少分
下集預告有agent sousa出番黎
套野一早要向番呢d方向發展啦,多d small details連番去mcu/agent carter套劇咁咪幾好,玩乜鳩外太空
會唔會見得返Ward
扮agent carter
好正,即刻照鏡
同埋好似卡特劇果個肥婆特工都係到???
好可惜冇出第3季,明明好好睇又好笑
睇到第五季頂唔順棄左。
到底第6季講左咩同值唔值得睇返
明明頭幾季幾好
見到啲所謂mcu連動就好失望
應該係試錶那一位
印象中係,今季幾好睇,好鍾意依個年代d車
今集好撚應景
I can't breath
Jemma 唔係bio chem咩
點解今集會做埋fitz果份
希望aos 可以解到個跛佬做NYPD之迷
又要特登連埋佢
咁遲下Gemma Chan咪好唔得閒
佢都仲未講過自己老左幾多
整個LMD嘅佢扮死之後佢帶佢去未來
再TAHITI佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞