《神盾局特工》Agents of SHIELD Season 7 最終季

896 回覆
35 Like 7 Dislike
呢集睇到眼濕濕 咁快就完左
大團圓,結尾個idea幾好
雖然分開唔同team唔再一齊工作,但每年都會一聚
好開心fitz同simmon有good ending,佢地time travel 果時渡過左幾十年仲有埋個女
原來simmon一直要保護既人唔係fitz 而係佢地2個個女
唔知wow左未
爆garret頭個紅髮女特工應該係s1最後比ward殺左既agent hand
Mack用個碌棍係s1 May用過
最尾呢集解釋左,咪同電影個設定一樣
佢地搞左個時間分支出黎,而jemma留係新分支度,fitz就係原time line度,而要毀滅長生人關鍵係daisy 家姐
係新time line 佢無死到
帶佢個人去原time line度就係救世界既關鍵黎
個結局好悶
點解最後分開無得坐埋一齊係??
唔明呢度
都估到係lola.
最膠係 最後竟然一年先聚會一次....明明已經係一個family...
終於完咗以後冇得睇,點算
點解要加件長褸....搞到成個nick fury咁

Tony真係好屈機
擺明講緊佢做緊焗腸啦
不過當初話佢地last mission
我睇到中途Time travel以為佢地會分開兩team留係新舊timeline
最後原來得Deke留係新Timeline
點解最後要分開做嘢明明可以繼續一個team
fitz講左話無論佢地做d乜,呢個都會係final mission
咁最終大家接受左,咪用avengers d科技黎聚會囉
夾硬收尾姐
咪引fitz話無論如何呢個都係last mission,發展成點都會完,咪當完劇咁囉
老老實實見番第5季個石頭人同條女係有少少驚喜
佢哋唔係死咗嘅咩????
其實真係睇你點睇, 最後一集叫what we are fighting for
例如S1開始Daisy就係為左搵Family去諗盡辦法入shield
S7最後多左個家姐仲有Sousa, 然後一齊做agent, that's fine
石頭人冇死
piper變LMD都唔奇
依家先補番進度,第9集笑死我了
原來喺new york集齊084個陣secert base有條女戴眼鏡好搶鏡個個係victoria hand嚟
其實幾滿意
最大驚喜係jemma原來成季保護緊既一直都唔係fitz,而係佢地兩公婆為左保護佢地個女唔俾長生人發現
先夾硬拆散去唔同time line救世界
加上用返avengers 個量子領域設定黎解釋返件事,呢個結局算幾好
有冇人都覺得fitz同jemma成套劇都好得罪個編劇咁永遠都要佢地分開 然後另一個努力搵第二個 好彩個結局都幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞