《神盾局特工》Agents of SHIELD Season 7 最終季

896 回覆
35 Like 7 Dislike
點解對呢幕完全無印象嘅邊個黎
今集好無理頭,搞咁多嘢又返到石廟被炸。接著又利用黛西的姐姐的力量救世......但無交代時間點會點樣同埋最初九頭蛇領導人留下相係咩
最後啲魚肝油丸呢
佢Time travel其實好通順, 但睇完要自己再整理下
點順法?即係求其帶一兩個返現代,其他時間點無變?唔好忘記黛西老母仲未生佢就俾人震斷頸,咁黛西係邊度嚟?
唔係同一個世界
就好似龍珠杜拉格斯咁
拎左外星人武器
佢一直用緊時間線理論唔會有過去影響現在嘅問題
唔知點解我覺得May姐會勁過Natasha
May姐仲要死過翻生有大愛超能力
見到佢po IG仲以為ward會出番黎點知得台詞提下
我都以為有ward呀
咪同avengers個理論一樣
去左唔同時間線偷野整野做野
然後再靠量子領域返返去最一開始個時間線度救世界
其實由fitz靠部野返黎開始講解果下,有睇足既應該都會明得曬成件事
fitz佢地只係由第7季一開波救返may姐佢地出黎果下開始time travel
去左第2個星系搞time machine
整好後返返去神廟果一刻將time machine 放上和風上面再time jump令到長生人以為和風已經消滅開始出現世界線分歧點
fitz果下就入量子領域度,jemma就跟和風一齊jump,佢地個女就留係神廟個和風安全室度由Piper同石頭仔守護
最後就全部人一齊返返去神廟救出呢個時間線度,佢地戴曬防護服就係要防止好似avenger個理論咁唔好出現係自己面前防止自己誤殺左自己
最後成功解決左成年事
辛苦巴打打咁大篇
fitz有解釋 做過手勢

未得閒睇 留個名先
著衫搬MAY姐果度 抬上佐飛船之後都即刻起飛
跟住就time jump , 咁佢地咪一齊跳返去囉
仲要Sousa x Daisy我以為我睇緊fanfic
比番s4 ward我
照這樣,之前個未來個孫係唔係又係同一個道理?
ching有冇認真睇架...解晒啦已經
咪唔同timeline囉ching有無睇架
根本S5-S7係一季,唔集集追根本唔會知發生咩事
到底家姐招技係咩嚟
同埋Fitz 又話佢哋老母都係關鍵,結果得個家姐都搞掂
原本Fitz應該係想老母可以令佢兩姐妹關係變好?
我估老母作用係保護同引導Kora做好人
但老母既死都令Kora信任Daisy所以都係關鍵
https://www.youtube.com/watch?v=xeTuiz0IVtI
Deke話大家傾過不如拍post credit scene
係有個人行入shield office, 然後見到有人坐左係到, 跟住佢一轉身就見到Deke帶住個單邊眼罩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞