《神盾局特工》Agents of SHIELD Season 7 最終季

896 回覆
35 Like 7 Dislike
始終都係做特工嘢最好睇
第五季玩太大講埋thanos就即刻勁多bug
第六季直頭悶
寧願佢搵多啲電影三線角色嚟客串
Hayley Atwell has played down rumours that she will be reprising her role as Peggy Carter in the final season of Agents of SHIELD.
以前會搵焗腸 Maria Hill lady sif嚟客串吓

“time to bring in the avengers”
又完美接落age of Ultron

Fitz一開始想搵返Simmons (畀舊石吸咗去Hive個星球嗰季)
嗰到又有提過吓ant man 同 quantum realm

打Hydra又有Dr List Gideon Malick Jasper Sitwell
全部都可以連到電影

然後玩到爆地球真係唔知想點
最好笑係enoch 最後直接野都唔講 轉即刻轉線比佢地
睇來都應該冇佢
如果有都應該係呢兩集
但已經都去到70‘s
佢哋應該唔會畀得起錢去整老Hayley atwell
佢玩大啲都算
仲要kasius ruby同紅色頭髮個女人一出場都悶到要跳黎睇
我睇完成季都唔記得個反派叫咩名
我都唔記得第六季做過咩嚟
唯一好睇係第六集
Fitzsimmons真係冇得輸
但係第五季垃圾到連寫佢哋都可以唔好睇
佢兩個同Yoyo覺得自己唔會死嗰part真係
開始覺得如果enoch 之後變節都唔出奇
應該唔會啦,不過個演員好正好有喜感
呢季唔錯喎,真係似返特工
唔係去外星打怪獸
戈三幕Enoch心諗:
1. 你地果然需要我吧
2. 你地要唔要幫手 (但唔敢講
3. Ok fine 898

好慘但個演員啲表情好正
I fucking hope this is the only black and white episode.
班仆街仲未接番佢番去
好無義氣
Yoyo真係好煩
上季斷手都死唔撚去屌佢
好似冇乜人睇咁
本身係香港黎講都算少眾劇,9成睇 marvel戲既人都未睇過aos
笑到我,不過好慘冇人叫佢歸隊
可能第六季失曬分
我反而覺得係未來個到冇咁好睇
May姐依家個情況係有感應其他人情緒嘅能力定係其他?
的確麻麻,但都有現代線加返分,尤其係見到科學夫妻既成長、多個角色重返客串、SHIELD重登公眾目光拯救芝加哥
變咗螳螂女
行埋人地身邊就感應到人地情緒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞