《神盾局特工》Agents of SHIELD Season 7 最終季

896 回覆
35 Like 7 Dislike
A.C. 個放屁笑話係咩黎?唔係好明
有布演員IG分享? 我淨係得西蒙
原來有個咁既post 而夾申家先知
聽聞好似係最後一尾 唔拾得
上aos ig follower有齊晒
Coulson @clarkgregg
Daisy @cholebennet
Deke @jjward12

Deke同其他真係好熟
同fitz打fifa打成晚,結局出街嗰日又去chole bennet屋企慶祝
佢地真係好似一家人
有冇fitz ig
以前第一季覺得佢地 好呆,之後越黎越正
fitz好似無玩social media
早兩日jemma Youtube live有人叫佢叫fitz開ig
我中意第一季呆Fitz多過大男人Fitz
Agent Coulson
佢都有開@iain_decaestecker
不過唔係成日用
fizt 同Hunter都好熟,琴日jemma live佢兩個都一齊
我話佢個放屁笑話點解。。。
班人返返哂去主線?
個天空航母係主時間線
諗起第5季有集hunter救fitz個陣講曼同利
不過一個英格蘭佬一個蘇格蘭佬睇波咁熟都唔出奇
係咪hive, 無印象
唔係好明點解完左任務之後所有人都要分開
真係有必要咁寫咩
呢個位係有啲格硬
當初以為係佢地被分散去唔同timeline
而家又想Good Ending又要話Last Mission, 有啲兩頭唔到岸
其實係咪復2 fury個架黎
應該係,果時講coulson囉撚d資源去籌備
完咗agent of shield
之後會唔會有agent of sword
等9月THE BOYS第二季,呢套野好撚正
fitz 同 simmons 家庭樂都仲講得通
其他繼續係 field 但唔係同 1 team 真係好怪
Daisy兩姐妹去太空做乜
mack係焗腸,成隊team都lv10特工啦,仲留係和風 仲留唔夠
懶係野
一陣扮遇到銀河守護隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞