模擬飛行集中討論區(29) T2G=垃圾

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
好撚靚啲畫面 好正
2080s 佢suggest High, 40-60fps
Ultra 就20-40fps
rctp上台灣aip有
me too 佢啲控制好怪 尤其係ground effect
咁正可以穩定30?睇黎可以轉返4K玩
睇 YouTuber 試4K,城市最高得20幾
巴打download咗幾耐
我想問係咪裝咗隻game之後入面再download data
4個鐘
點解你down得咁快嘅
我down 800mib都已經差唔多30mins有多
啱啱飛咗轉去RCTP
架機就梗係無得同PMDG比 但係都有7成, 用返PMDG 747 程序咁飛,都勉強飛到
ATC IFR 嗰啲就真係好過以前好多
VNAV係唔係仲有bug
VS早兩日睇可以去到6000fpm
Steam裝唔到嘅
FSUIPC7 BETA for MSFS2020 已出
• 唔使錢,淨係可以用到十月
• 因為MS SDK,一大堆functions用唔到
• 變咗獨立一個program,唔再喺sim入面
• 仲係BETA,自認死士先好試

https://forum.simflight.com/topic/90193-fsuipc7-beta-for-msfs/
我冇呢個問題
我down Xbox pass 50分鐘搞點 係咪唔一樣?
我i9 9900k 32gb ram 裝係ssd
岩岩飛轉Manhattan 都有穩定30-40 fps

但一定要更新display cars driver先
應該有啲問題
[最新燒熄]GeForce Driver由452.06起支援MSFS
https://fselite.net/news/nvidia-includes-msfs-in-driver-update/
飛左轉羽田去名古屋

人手整嘅機場同AI gen嘅機場相差好遠
有冇HND cap圖

冇左 東京国際空港 呢幾隻字
買Thrust Master Airbus Throttle 好過依家先出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞