模擬飛行集中討論區(29) T2G=垃圾

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
啱啱試咗都係冇...
想知你兩樣野
1/VHHH upgrade左去2.2未?
2/GSX 係咪用緊lv2/
兩樣都做咗
https://mega.nz/file/G1IXlIbD#a6-aFsdAul9uRy8UNtntcdbkCtg3ut-MDIy8WDkvFE8
DOWNLOAD呢個ini檔,重新擺入去
C:\Users\XXXX(你電腦名)\AppData\Roaming\Virtuali\GSX
檔案入面,將其他/之前DOWN左嘅vhhh-XXXX.ini搬走or del,再試一次
都係攪唔掂...
整好喇...
我頂佢個肺我懷疑係我個sode版本問題
獌狗死肥仔個玩具projectfly大更新
搞到好多人回報話數據流失
冇即刻修復不但止 仲要全部block曬佢哋
貴會宣傳咁耐都仲有人問緊,你諗下一有無問題先
如果你唔滿意我刪又有乜問題,人地又無問邊個平台
拿我就唔係香港Vatsim d人,我就pilot o者,你個event都完咗幾日,今日先有人走o黎問,我答話Vatsim果邊有好正常o者,不如你諗下點解仲有人走o黎問好過啦。

仲有你個Group不如講到明Vatsim與乜不得內進,免得誤會🤷‍♂️
玩FB玩到咁唔見得人就唔好玩啦
拿,我補獲啦,滿意未?
你IVAO香港咁大官威我小心d囉
講真嗰句
個event都過埋宜家先嚟宣傳 咁已經係有問題啦
人地問幾時有event 又無話係咩平台
咁都唔講得你真係惡過共產黨
如果你覺得喺ivao個page宣傳隔離台係違反板規
咁你咪叫admin警告佢lor
擺上嚟連登屌只會顯得你小圈子
又或者有咩唔見得光先喺度屌
一開波就人生攻擊人地
只顯得你小學雞
唔係大聲就啱㗎
做人無公關食得屎㗎

利申 2邊都有飛過
以前既VATSM果班,唔係依加IVAO?你小心呀,唔好做左condom呀
你講緊係幾時嘅VATSIM先
過咗嚟咁多年都已經換了人間
寫左咩先,喂,版權喎,屌佢啦,唔俾credit 今仆街
要問佢當年的VATSIM係幾當年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞